Iz jezera u Trnu izvučen leš muškarca, identitet misterija

Iz jezera u Trnu izvučen leš muškarca, identitet misterija

Iz jezera u Trnu izvučen leš muškarca.

Tijelo neidentifikovanog muškarca, starije životne dobi, pronađeno je prije dva dana u jezeru u Trnu kod Laktaša, saznaje ATV.

Obdukcijom je utvrđeno da je muškarac preminuo usljed utapanja, a tačne okolnosti smrti, kao i identitet nisu poznati.

Izvor blizak istrazi pojašnjava da je tijelo iz jezera vode izvučeno u utorak ujutro. Uviđajem, ali i tokom obdukcije nisu pronađene povrede ili bilo kakvi sumnjivi tragovi koji bi ukazivali da se radi o nekom krivičnom djelu.

”Muškarac je bio uredno obučen, na sebi je imao jaknu, košulju, hlače i patike. U odjeći nije pronađena lična karta ili bilo koji drugi dokument, tako da identitet utopljenika još nije utvrđen. Izvršene su provjere i upoređivanje sa nekom od nestalih osoba iz prethodnog perioda, ali nema poklapanja. Radi se o čovjeku starije životne dobi, čiji nestanak nije prijavljen policiji”, kaže izvor ATV-a.

Na upit ATV-a u PU Banjaluka navode da policijski službenici PS Laktaši preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta utopljenika.

”Radi se o muškoj osobi, starije životne dobi, čije je tijelo pronađeno 22. oktobra oko 9.50 časova u vještačkom jezeru u Trnu.  Na osnovu naredbe dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka danas je izvršena obdukcija tijela i tom prilikom je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem”, navode u PU Banjaluka.

Tijelo je prevezeno na Novo groblje, a nezvanično saznajemo da je obdukcija ukazala i da se radi o osobi koja je imala određenih zdravstvenih problema sa srcem, ali i plućima.

autor.http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.