Stanivuković da objasni ko ugrožava Banjaluku

Stanivuković da objasni ko ugrožava Banjaluku

Iz Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Banja Luka je saopšteno da je ova partija spremna za razgovore sa svim političkim akterima koji imaju izborni legitimitet, kao i o svim pitanjima koja su u interesu građana Banjaluke, uključujući i formiranje Skupštine Grada. Međutim, Saša Gligorić, predsjednik GrO SPS Banjaluka, je naglasio da je razgovor o tome preuranjen sve dok ne budu objavljeni konačni i zvanični rezultati izbora.

“Isto tako, razgovori o programima političkih stranaka nisu relevantni u trenutku kada su građani Banjaluke svojim glasovima jasno izabrali program gradonačelnika Draška Stanivukovića. Na njemu je sada odgovornost da taj program sprovede u potpunosti, kao što to građani i očekuju”, naglašava Gligorić.

Gligorić je poručio da posebno zabrinjava nejasna i uznemirujuća izjava Stanivukovića koji je rekao da je „spreman razgovarati sa predstavnicima Republike Srpske ukoliko Banjaluka bude ugrožena“.

“Postavljamo pitanje: Kako Banjaluka može biti ugrožena? Ko ugrožava naš grad i na koji način? Od gradonačelnika tražimo pojašnjenje ovih izjava, jer je u interesu svih građana Banjaluke da znaju na šta tačno ukazuju ovi navodi, posebno u trenutku kada se očekuje mirno preuzimanje odgovornosti i sprovođenje izbornih programa”, zaključio je Gligorić.

autor: Fakatormagazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.