Dalibor poginuo na istom mjestu gdje i njegov sin prije 3 godine

Dalibor poginuo na istom mjestu gdje i njegov sin prije 3 godine

Dalibor poginuo na istom mjestu gdje i njegov sin prije 3 godine.

Beživotno telo Dalibora Ilića (47) nađeno je juče nadomak Rajkove pećine u blizini Majdampeka.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, nesreća se dogodila tako što se obrušilo brdo u blizini pećine. Koji je tačan uzrok i pod kojim okolnostima je stradao ovaj muškarac znaće se nakon obavljene obdukcije tela koja će se obaviti tokom današnjeg dana u Opštoj bolnici u Majdanpeku, saznajemo od nadležnih iz Policijske stanice u Majdanpeku.

Inače, Dalibor Ilić je pre tri godine, 2021. gotovo na istom mjestu izgubio sina Bogdana Ilića (19) koji je te kobne noći 3. maja, bio u automobilu sa dvojicom drugova, koji su uzeli vozilo marke „pežo“ bez znanja jednog od roditelja dječaka koji je upravljao automobilom i usljed neprilagođene brzine sletjeli u jezero Veliki zaton, u blizini Rajkove pećine.

Automobil koji se tada kretao iza „pežoa“ koji je sletio u hladnu vodu jezera, zaustavio se i dvojica dječaka iz „pežoa“ je spaseno, dok je Bogdan Ilić ostao u kolima na dnu jezera.

Prijatelji, poznanici, rodbina opraštaju se putem društvenih mreža od nastradalog Dalibora Ilića, izražavajući saučešće porodici.

„Otišli ste obojica prerano“, „Sada si na nekom boljem mjestu sa svojim Bogdanom“, samo su neke od potresnih objava na društvenoj mreži Fejsbuk, putem koje se Majdanpečani opraštaju od svog sugrađanina, nastradalog Dalibora Ilića.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.