Policajac povrijeđen tokom potrage za ubicom brata i sestre

Policajac povrijeđen tokom potrage za ubicom brata i sestre

Službenik Uprave policije Područne jedinice Bijelo Polje A.S. povrijeđen je nakon što se vozilo interventne brigade prevrnulo jutros, oko 2.40 časova, u mjestu Sokolac, kod Bijelog Polja, saznaju „Vijesti“.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva Vijestima je potvrđeno da je jutros oko 2.45 časova dežurnom tužiocu Alminu Hodžiću prijavljeno slijetanje vozila interventne brigade Soko.

Vijesti iz izvora bliskih Upravi policije saznaju da su službenici policije sinoć bili u potrazi za Alijom Balijagićem, osumnjičenim za ubistvo brata i sestre u Selu Sokolac.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) je potvrđeno da se u vozilu nalazilo šest službenika policije i da su neki od njih upućeni u bjelopoljski Urgentni centar.

Iz Urgentnog centra bjelopoljske Bolnice, „Vijesti“ saznaju da je jedan od službenika zadobio povredu šake i da je nakon pretraga konstatovan prelom prsta.

„Do nezgode je došlo kada se to vozilo, kojim je upravljao D.M. kretalo u koloni drugih policijskih vozila u potrazi za A.B. i kada je, iz za sada neutvrđenih razloga sletjelo sa puta“, kazala je PR Osnovnog državnog tužilaštva Danijela Đuković.

Uviđaj je obavio tužilac Hodžić, sa vještakom saobraćajne struke Milenkom Čabarkapom i ovlašćenim policijskim službenicima.

autor: vijesti.me

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.