Član porodice ubijenog policajca: Kobne noći nije ni bila njegova smjena, trebao je uskoro u penziju

Član porodice ubijenog policajca: Kobne noći nije ni bila njegova smjena, trebao je uskoro u penziju

Član porodice ubijenog policajca.

U Novom Gradu je obavljena sahrana policajcu Ozrenu Maranu, koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi koji je izvršio maloljetnik.

Porodica, prijatelji i svi koji su ga poznavali imali su samo riječi hvale za Marana. Šokirala ih je vijest o njegovoj smrti.

Nema riječi koja bi umanjila tugu u porodici ubijenog policajca. Fikret Arnautović je dobro poznavao Ozrena Marana. Njegova je kćerka udata za brata ubijenog policajca.

Teroristički napad na ustanovu

– Kao čovjek, onakvih će malo biti. Ja kažem, ne znam šta je pozadina svega, da li ima šta s nacionalne strane ili nema…

Još nisam ni sa zetom stupio u kontakt toliko da pričamo o tome. Osuđujem, ovo je teroristički napad na ustanovu, na policijsku stanicu – rekao je Arnautović u ispovijesti za „Avaz“.

Arnautović je reka da je lošeg zdravstvenog stanja i da je jedva podnio sve ovo.

Dodao je kako nije bila Maranova smjena, da je mijenjao čovjeka u kobnoj noći kada se desio napad na policijsku stanicu.

Trebao u penziju uskoro

– Još inače nije bila njegova smjena, mijenjao je čovjeka. Volio bih samo znati šta je bila pozadina svega ovoga. On je za godinu i po dana trebao u penziju. Svi su ga hvalili, iz Federacije nije bilo pogovora.

Šta je tu je… sudbina je takva i to se ne može izmijeniti. Da to balavac napravi… volio bih znati šta je pozadina, da nije s nacionalne strane, ne znam… – rekao je Arnatuović za „Avaz“.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.