Pokušaj otmice poznatog advokata u Trebinju – Jedna osoba uhapšena, za dvije se traga

Pokušaj otmice poznatog advokata u Trebinju – Jedna osoba uhapšena, za dvije se traga

U Trebinju se u petak desila otmica poznatog tamošnjeg advokata.

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o advokatu Draganu Škuletiću, koga su, oko 19 časova presrela tri muškarca na način da su mu prepriječili put, te bez njegovog odobrenja, ušli u vozilo oštećenog i uz prinudu se vozili s njim određen dio puta.

– Policijski službenici su 24. oktobra 2024. godine zaprimili prijavu od lica inicijala D.Š. iz Trebinja da su mu 23. oktobra, oko 19 časova tri nepoznata lica prepriječila put, bez njegovog odobrenja ušla u putnički automobil i uz prinudu se vozili s njim određeni dio puta – kažu iz policije te dodaju:

– Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 25. oktobra 2024. godine, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predali lice inicijala M.K. iz Trebinja koje je istog dana lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Otmica“ iz člana 142. Krivičnog zakonika Republike Srpske – navodi se u saopštenju policije.

Uz lice je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnesen i Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju nastavljaju dalji rad na identifikaciji druga dva lica koja su učestvovala u izvršenju krivičnog djela.

autor: atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.