I Popović optuživao Severinu za konzumiranje droge: „Nije htjela da se testira“

I Popović optuživao Severinu za konzumiranje droge: „Nije htjela da se testira“

Nakon tuče u stanu njihove majke, Severina i njena sestra Marijana nastavljaju obračun preko medija. U sve se umiješao i Milan Popović, Severinin bivši suprug, kojeg su povezivali sa Severininom sestrom – što je on demantovao.

„Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične“, ispričala je Marijana za „Dnevnik Nove TV“.

Slične optužbe na račun pjevačice imao je i njen nekadašnji partner Milan Popović, sa kojim se godinama sudi zbog starateljstva nad sinom.

Za mene je veza prestala nakon šest mjeseci, tri mjeseca smo imali kao neku vezu, druga tri mjeseca su protekla u tim nesuglasicama, tim ogromnim prepadima raspoloženja koja su možda povezana s nekom zavisnošću od nečega, ne znam šta je u ovim krajevima normalno u toj branši, aj da kažem tako, bez da uvredim…”, rekao je Popović pre godinu dana u jednoj emisiji, a voditelji su tražili pojašnjenje.

“Svakakve supstance, šta god… Više sam nego siguran, znam da jednom smo imali situaciju kad sam tražio da odemo da se testiramo zajedno na drogu, da bismo imali više poverenja jedno u drugog, odbila je i bila je ogromna svađa, znači, kako ja smem od nje da tražim to da se ona testira, da joj slučajno nisam uzeo kosu, nešto uradio”, ispričao je tada biznismen.

“Iz razgovora sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, promena raspoloženja s kojima se jednostavno nisam htio nositi”, dodao je Popović.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.