Braća Aleksa i Sergej Popović iz Banjaluke na METI brojnih fudbalskih klubova – Zdravo Mamić dolazio da ih gleda

Braća Aleksa i Sergej Popović iz Banjaluke na METI brojnih fudbalskih klubova – Zdravo Mamić dolazio da ih gleda

Željezničar Sport tim uvijek je imao dobre mlade fudbalere koji su na meti velikih klubova iz regiona i Evrope. Ovaj put pažnju su privukli braća blizanci, 16-godišnjaci Aleksa i Sergej Popović.

Pored Crvene zvezde, u kojoj su talentovani Banjalučani ljetos bili na jednom dijelu priprema, za njihove usluge se interesuje i zagrebački Dinamo. “Glasu Srpske” potvrđeno je da je alfa i omega hrvatskog šampiona Zdravko Mamić bio u Banjaluci, gledao klince uživo i razgovarao sa njihovim ocem.

Takođe, na ove klince oko je bacio i višestruki prvak Slovenije Maribor, čiji su ih čelnici primijetili na nedavnom gostovanju Željezničar Sport tima u “deželi”.

Na pitanje da li je istina da je u Banjaluci gledao braću blizance 16-godišnjake Aleksu i Sergeja Popovića iz Željezničar Sport tima, Zdravko Mamić za Glassrpske kaže:

„Iako izlazim, odnosno izašao sam iz tog posla, često me pitaju za mišljenje o nekim igračima. Onda sam zamolio neke ljude, uključujući i mog brata Zorana da pogleda par utakmica braće Popović. Registrovao je njihov talenat. Oni su sigurno momci za nešto više. Mislim da bi morali ići u puno veći klub, da se s njima još kvalitetnije radi, da bi ostvarili svoj potencijal i pretočili to u ozbiljnu karijeru.“- Zaključio je Mamić.

autor:mondo/glassrpske, foto:mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.