Zamka za Portugal: Piksi spremio IZNENAĐENJE!

Zamka za Portugal: Piksi spremio IZNENAĐENJE!

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra jednu od najbitnijih utakmica u istoriji reprezentativnog fudbala.

Srbija na stadionu „Da Luž” u Lisabonu gostuje Portugalu, u meču koji direktno odlučuje o direktnom plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Srbiji odgovara samo pobjeda, jer ima za četiri boda slabiju gol-razliku od domaćina, kojem je dovoljan i bod za direktan plasman na sljedeći Mundjal.

Spremio jeselektor Dragan Stojković Piksi iznenađenje Portugalcima. Na pitanje ko bi mogao da bude njegov čovjek od povjerenja, nasmiješio se i kratko konstatovao.

Možete da očekujete sve… E, sad, u to sam ubjeđen, gledaćete dobru Srbiju, spremnu da se upusti u žestoku borbu sa sjajnim Portugalom– obećao je Dragan Stojković Piksi.

Jedan je, kaže, cilj.

– Srbija je došla samo sa jednim ciljem, da pobjedi i da se nađe na Mundijalu u Kataru. Portugalija, s obzirom na to da će igrati kod kuće, nije ekipa koja će igrati da bi ostvarila neriješen rezultat. Ne vjerujem u to. Mislim da ćemo i oni i mi igrati na pobjedu i onaj koji bude bolji, kvalitetniji, taj će otići u Katar. Ne vjerujem da će oni mijenjati bilo šta po pitanju filozofije fudbala, jer će 50.000 ljudi neće doći da gleda Portugaliju koja se brani, nego Portugaliju koja napada. Ali će imati priliku da vidi i Srbiju koja želi isto to. I ova utakmica je između dije jedine neporažene u ovim brzim kvalifikacijama. Vrijeme je da vidimo ko je bolji, kazao je Piksi.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.