Borac igra posljednji domaći meč u ligi: Banjalučani ovjeravaju drugo mjesto

Borac igra posljednji domaći meč u ligi: Banjalučani ovjeravaju drugo mjesto

Fudbaleri Borca će u posljednjoj domaćoj prvenstvenoj utakmici, danas od 17 časova, dočekati “davljenika” tuzlansku Slobodu.

Biće ovo utakmica od velike važnosti za obje ekipe. Gostujući tim se grčevito bori za opstanak u elitnom rangu, pa im je svaki bod od velike važnosti, dok s druge strane, Banjalučanima je potreban još jedan bod kako bi osigurali drugu poziciju na tabeli koje im garantuje da će svoj evropski put u narednoj sezoni početi od drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu Konferencije.

Trener crveno-plavih Vinko Marinović svjestan je da će ekipa, koju sa klupe predvodi Danijel Pranjić, doći u Banjaluku jako motivisana.

“U nedjelju nas očekuje utakmica sa Slobodom koja je u situaciji da se bori za opstanak. Sigurno da Tuzlaci dolaze u Banjaluku jako motivisani. Svaki bod im je od velike važnosti u toj borbi. Što se nas tiče, mi želimo da u ovoj utakmici pobijedimo i sa tri boda osiguramo to drugo mjesto i na taj način se oprostimo od domaće publike u tubulentnoj sezoni”, rekao je Marinović.

Marinović protiv Tuzlaka neće moći da računa na Alena Jurilja i Janeza Pišeka koji su povrijeđeni.

 “Pišek je zadobio povredu na utakmici protiv Posušja te ne možemo računati na njega. Vidjećemo kakvo je stanje za druge dvije utakmice, finale Kupa Republike Srpske i posljednja ligaška utakmica sa Slogom u Doboju”, dodao je Marinović.

Izvor:banjaluka.com foto:banjaluka.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.