Obradović nahvalio Igokeu: Iziskuje dobru pripremu VIDEO

Obradović nahvalio Igokeu: Iziskuje dobru pripremu VIDEO

Košarkaši Partizana dolaze na teško gostovanje Igokei u nastavku ABA lige.

Crno-beli su otputovali za Laktaše, gdje ih dan kasnije čeka jedan od najvećih izazova u dosadašnjem delu reagionalnom takmičenju, uz Crvenu zvezdu.

Trener Željko Obradović ishvalio je narednog protivnika Partizana.

„Igokea je dobar tim, bilo gda da igra i sigurno da iziskuje veoma dobru pripremu. Mi smo trebali da reagujemo na trenigu, i naravno radićemo i sve one detalje koje su bitni za igru Igokee. Oni su tim sa velikim iskustvom, promenjen u odnosu na prošlu godinu, ali sa istim konceptom jer je isti trener koji radi izvanredno„, rekao je Obradović.

Kako je dodao, puno će voditi računa o odbrani „Igosa“.

Odbrana im je veoma specifična, moramo da shvatimo na koji način treba da ih napadamo. Naravno uvek imamo u vidu i to kako ćemo mi da pripremimo odbranu i kako ćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, odnosno način na koji žele da poentiraju u ovoj utakmici„, dodao je.

Mladi bek Gregor Glas je optimista.

Čeka nas put do Laktaša. Igokea igra u mnogo dobrom ritmu. Imaju mnogo kombinovanih odbrana na koje moramo za se spremimo i da znamo kako da ih napadamo. U odbrani da igramo fizički agresivno, kao i na poslednjim utakmicama i to je to. Idemo na pobedu„, istakao je Glas.

Utakmica između Igokee i Partizana igra se u subotu sa početkom u 19.00.

Izvor: B92

Izvor: B92

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.