Radnik UIO završio iza rešetaka: Osumnjičeni za dilovanje ekstazija

Radnik UIO završio iza rešetaka: Osumnjičeni za dilovanje ekstazija

Radnik UIO završio iza rešetaka.

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor radniku Uprave za indirektno oporezivanje BiH Darku Ždralu (48) i Aleksandru Dragiću (29) iz Gradiške koji su uhapšeni u akciji ”Dozer” u kojoj je pronađeno više od 1.200 tableta ekstazija.

U sudu navode da je obojici pritvor određen zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa droge.

”Pritvor je određen jer postoji opasnost od bjekstva osumnjičenih, te bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svjedoke ili uništavanjem dokaza”, navode u Okružnom sudu u Banjaluci.

Akcija ”Dozer” sprovedena je na području Gradiške i Bijeljine. Uhapšene su četiri osobe, a dvije su puštene da se brane sa slobode.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su se na području Gradiške neovlašteno bavili nabavkom i trgovinom ekstazija. Tokom akcije izvršeni su pretresi u kojima je pronađeno i zaplijenjeno više od 1.200 tableta ekstazija. Vrijednost zaplijenjene droge se na crnom tržištu procjenjuje na oko 30.000 maraka.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.