Radnicima po 1000 KM za ljetovanje

Radnicima po 1000 KM za ljetovanje

Radnicima po 1000 KM za ljetovanje

Vlasnik Premier kladionice, Renato Korać, odlučio je nagraditi svih 1.500 radnika ove kompanije s po 1.000 KM za godišnji odmor. Informaciju je potvrdio Toni Boras, glasnogovornik firme.

– Naš neprikosnoveni položaj najboljeg priređivača igara na sreću u Bosni i Hercegovini rezultat je zajedničkog truda, rada i zalaganja svih 1.500 radnika.

Kada slušamo razne priče o problemima radnika u drugim firmama i kladionicama, možemo reći da imamo privilegiju raditi u firmi koja uvijek iznova dokazuje koliko cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu – napisao je Boras.

Prema njegovim riječima, milion i po maraka nije mala svota, i vjeruje da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo, “ali u Premieru se uvijek znalo da je samo sretan i zadovoljan radnik ujedno i dobar radnik”.

Vjeruje kako će ova finansijska injekcija svima pomoći da lakše podnesu troškove skupog odmora te provedu kvalitetno vrijeme i opuste se sa svojim porodicama.

– Od iduće sedmice more, ljeto, plaže i kokteli na kratko će zamijeniti kombinacije trka pasa, boja kuglica i duge razrade sistema, a sigurni smo da ćete se nakon toga svi vratiti s još više elana za nove radne pobjede u najboljoj kladionici u BiH – naveo je Boras.

autor: http://una.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.