Izgleda da su pobijedili NACISTI

Izgleda da su pobijedili NACISTI

Izgleda da su pobijedili nacisti

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na notu Hrvatske kojom su Andrija Mandić, Aleksa Bečić i on proglašeni nepoželjnima nakon izglasavanja Rezolucije o genocidu u Jasenovcu u Skupštini Crne Gore, porukom da „izgleda da su ustaše i nacisti pobijedili“.

„Znači moj đed Milan, po kome nosim ime zalud je poginuo na Đurđevdan 1945. oslobađajući Karlovac od ustaša i nacista. Izgleda su oni pobijedili, a mi izgubili“, napisao je Knežević na društvenim mrežama.

U post skriptumu, Knežević je u svom maniru dodao: „Ubiće me žena, propade nam rezervacija za Rovinj“.

Hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova uručilo je danas notu Ambasadi Crne Gore u Zagrebu kojom se Kneževiću, predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću i potpredsjedniku crnogorske Vlade Aleksi Bečiću zabranjuje ulazak u Hrvatsku.

Do ove zabrane je došlo nakon što je u Skupštini Crne Gore nedavno usvojena Rezolucija o genocidu u sistemu logora Jasenovac, Dahau i Mauthauzen.

Inače, pojedini poslanici u hrvatskom saboru tražili su da se svi poslanici crnogorskog parlamenta, koji su glasali za pomenutu rezoluciju, proglase nepoželjnima u Hrvatskoj.

autor: agencije

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.