Duboko potresen užasnom tragedijom u Gimnaziji Sanski Most

Duboko potresen užasnom tragedijom u Gimnaziji Sanski Most

Duboko potreseni užasnom tragedijom koja se dogodila u Gimnaziji u Sanskom Mostu, izražavamo najdublju sućut obiteljima stradalih učenika i profesora, kao i cijeloj društvenoj zajednici koja je pogođena ovim nezamislivim gubitkom“, kazao je predsjednik Gimnazije. Socijalistička partija Srpske Goran Selak “Ovakvi nemili događaji podsjećaju nas na krhkost života i važnost zajedništva, solidarnosti i zajedničkog djelovanja u teškim vremenima.
Naše misli su sa svima onima koji su pogođeni ovim tragičnim događajem. Kao društvo, moramo se ujediniti u osudi svih oblika nasilja i raditi na tome da se ovakve tragedije više nikada ne ponove. Ovo je trenutak kada moramo pokazati humanost i pružiti svu potrebnu podršku obiteljima žrtava, njihovim prijateljima, ali i svima koji su pogođeni ovim strašnim činom.
Socijalistička partija Srpske u ovim teškim danima stoji uz Vas i sa Vama dijeli tugu i bol. Neka ovo bude poticaj svima nama da radimo na jačanju sigurnosti, solidarnosti i međusobnog razumijevanja kako bismo izgradili društvo u kojem ovakvim tragedijama nema mjesta.
autor: agencije
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.