Izbori u Tesliću jednako važni kao oni u Banjaluci

Izbori u Tesliću jednako važni kao oni u Banjaluci

Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS), Goran Selak, prisustvovao je radnom sastanku Opštinskog odbora SPS u Tesliću, na kojem su razmatrani ključni prioriteti za dalji razvoj opštine i unapređenje kvaliteta života svih naših sugrađana.

Tom prilikom, Selak je istakao značaj Teslića kao jedne od ključnih sredina za političku poziciju cijele Republike Srpske. “Teslić je posebno važna sredina jer će pobjeda našeg zajedničkog kandidata, Nedeljka Kerića i zamjenika načelnika Slavena Jelića u predstojećoj izbornoj utakmici imaće dalekosežne poslijedice i predstavljaće demonstraciju jedinstva u odbrani interesa Republike Srpske bez kompromisa i straha. Teslić je tu, rame uz rame sa Banjalukom na slijedećim izborima po svojoj važnosti i nije slučajno SPS u oba grada ključni faktor,” naglasio je Selak.

Nedeljko Kerić, kandidat Socijalističke partije Srpske (SPS) i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za načelnika Teslića, aktivno učestvuje u definisanju konkretnih planova i projekata koji će doprinjeti ostvarivanju ciljeva razvoja opštine. Njegova stručnost i posvećenost već su prepoznati među građanima Teslića, a podrška SPS i SNSD pokazuje značaj koji ove stranke pridaju Tesliću kao strateškom mjestu u Republici Srpskoj.

Socijalistička partija Srpske nastavlja sa aktivnim radom u svim opštinama Republike Srpske, sa jasnim fokusom na poboljšanje uslova života svih građana, i sa posebnim naglaskom na Teslić, koji će uz podršku Nedeljka Kerića i naših partnera, postati primjer uspjeha i zajedništva.

autor: Banjaluka.net

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.