Ako imate ove brojeve u datumu rođenja, očekuje vas sudbinska sreća

Ako imate ove brojeve u datumu rođenja, očekuje vas sudbinska sreća

Ako imate ove brojeve u datumu rođenja.

Jupiter, planeta blagostanja, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, ušla je u novi znak Zodijaka – Blizance, i tu će ostati nešto više od godinu dana, odnosno. do 9. juna 2025. godine.

Naime, Jupiter u Blizancima donosi pomalo zbunjujući horoskop, u jednom razdoblju donijeće vam velike prilike, mogućnost da pomjerite granice u nekom području svog života, ostvarite ono čemu već dugo težite ili dosegnete novi nivo u nečemu, a u drugom razdoblju donosi intenzivnu napetost, borbu za novi životni standard i borbu za iskorišćavanje prilika koje su vam date.

Jupiter će biti ovako olujan jer će veći dio svog boravka u Blizancima biti u kvadratu sa Saturnom, što će od avgusta 2024. donijeti ozbiljne prepreke u realizaciji nekih planova i veliku potrošnju energije i životne snage. Moguće je da ćete morati da se borite za neku novinu i poboljšanje koje vam je stiglo u povoljnom periodu djelovanja Jupitera, odnosno u razdoblju od januara do kraja jula.

Najveći uticaj ima na osobe rođene u ovim razdobljima i u ovim godinama:

Prethodni put Jupiter je bio u Blizancima u razdoblju od 22. jula 1988. do 30. jula 1989., potom od kraja juna 2000. do 12. jula 2001. i na kraju od 12. juna 2012. do 25. juna 2013. godine.

Važno je obratiti pažnju na ova razdoblja, jer svi oni koji su rođeni u tim razdobljima, kao i oni koji 2024. godine napune 12, 24, 36, 48, 60, 72 i 84 godine, najviše mogu osjetiti promjene u svojim životima i uticaj ovog tranzita.

Svi oni ulaze u vrlo specifično razdoblje koje im daje priliku za postavljanje novih ciljeva u karijeri i profesionalnoj sferi, te za uspon na društvenoj ljestvici. Ako vam karijera nije prioritet, možete preispitati svoje sklonosti, promijenite prioritet životnih vrijednosti ili ključnih pogleda na svijet.

Vaša životna filozofija doživeće promjene koje će uticati na vas u sljedećih 12 godina – zato je ovo razdoblje toliko važno.

Ovo je vaša prilika da stvorite čvrste temelje za budući uspjeh i ne smijete je propustiti.

Takođe, osobama rođenim u ovim razdobljima u sljedećoj godini mogu se dogoditi sljedeće stvari:

sklapanje braka

dolazak prinove

dolazak unuka

početak novog koraka u obrazovanju

početak novog projekta

kupovina nove nekretnine ili selidba

promjena posla ili pronalazak prvog posla

značajan materijalni napredak, toliko da će to uticati na njihov autoritet i status u društvu, piše Žena, a prenosi Espreso.

autor>http://neyavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.