ANJA PETROVIĆ: Da se mene pitalo, Milko Grmuša bi NOSIO LISTU PDP-a?!

ANJA PETROVIĆ: Da se mene pitalo, Milko Grmuša bi NOSIO LISTU PDP-a?!

Portparol PDP-a Anja Petrović reagovala je na tvietru na vijest da je Milko Grmuša u nemilosti rukovodstva Gradskog odbora i gradonačelnika Draška Stanivukovića. 
Kao argumnet da Milko Grmuša nije u nemilosti vrha partije navela je da je on pisao Program partije da je dva puta biran za generlanog sekretara i u Predsjedništvo PDP-a. Zasluženo. Napisala je Petrovićeva i nakon toga dodala:
„Liste odvijek predlažu gradski/opštinski/regionlani odbori… i da budem otvorena, po cijenu svega, a nije mi prvi put, bila sam zagovornik, možda ne dovoljno glasan, da on (Milko Grmuša) nosi listu. “ Zaključila je Petrovićeva. 
Dakle, portparol partije, trenutno jako bliska Jeleni Trivić, o čemu je Faktor ranije pisao u štampanom izdanju, posredno kritikuje predsjednika Gradskog odbora Banjaluka Draška Stanivukovića koji nije stavio odbornika Milka Grmušu za nosioca liste u IJ III za Narodnu skupštinu, već je stavio sebe.
Još gore na prvih pet pozicija stavio je članove svog kabineta dok je Milko Grmuša tek na 10 poziciji, što je u ostalom i razljutilo tvitareše.
autor:faktormagzin, foto:faktormagzin
Share

Jedan komentar na “ANJA PETROVIĆ: Da se mene pitalo, Milko Grmuša bi NOSIO LISTU PDP-a?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.