Rođendan za pamćenje! Banjalučanka Zorana iznenadila i oduševila Radu Manojlović

Rođendan za pamćenje! Banjalučanka Zorana iznenadila i oduševila Radu Manojlović

Popularna pjevačica Rada Manojlović danas slavi 38. rođendan, a jednu od mnogobrojnih čestitki dobila je upravo od Banjalučanke Zorane Stanković.

Osim najljepših želja, zagrljaja i poljubaca, Zorana je Radi priredila i iznenađenje koje će atraktivna pjevaćica, sasvim sigurno, dugo pamtiti.

Naime, Rada je sinoć nastupala u jednom gradskom restoranu, a tačno u ponoć njen koncert je “prekinula rođendanska torta”. Zorana je sa poslasticom u rukama izašla na binu i popularnoj pjevačici čestitala divan dan.

Rada nije krila oduševljenje, ugasila je i svjećicu u obliku broja 38, a publika je takođe gromoglasnim aplauzom dočekala ovaj gest lijepe Banjalučanke i na svoj način čestitala Radi rođendan. Veče za pamćenje, Radi, ali i Zorani.

“Osoba kojoj se divim je upravo ona, Rada Manojlović. Divim joj se zato što je uvijek raspoložena i dobronamjerna. Na njenom licu je uvijek osmijeh i svaka njena riječ miluje. Ona je žena koja zna kako da se ponaša, koju svi vole. Rada je vječiti borac koji nikada ne odustaje. Jedna je od rijetih koju slava nije promijenila. Ostala je ista, prirodna i svoja. Upravo zbog toga je poštujem i volim”, rekla je Zorana za BL portal.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.