Begić pokazao račune, pozvao i Radovića da kaže koliko ima novca

Begić pokazao račune, pozvao i Radovića da kaže koliko ima novca

Za razliku od njega (Milana Radovića) ja živom od poštenog rada, a novac za pokretanje privatnog posla sam osigurao kroz kredit, poručio je Ivan Begić odgovarajući na Radovićeve „prozivke“ da otkrije čime finansira portale u njegovom vlasništvu.

„Nisam novac zaradio poput njega reketareći privrednike i tjerajući ih da uzimaju pojedine aranžmane u Novoj banci na čijem je on bio čelu“, poručio je Begić.

Begić je pozvao nadležne da prekontrolišu njegove račune.

„Pozivam sve inspekcije, Tužilaštvo, policiju, Poresku upravu, Radovića lično da prekontrolišu sve moje račune, transakcije, šta god žele i da me za svaku marku bez pokrića zatvore na po 10 godina zatvora“, rekao je Begić.

Begić je poručio da će doći gdje god oni kažu.

„Doći ću na lokaciju na koju god kaže da dođem i da vidimo kako ću se provesti, koliko će to za mene biti bolno. Doći ću mu u SDS. Doći ću gdje god hoće ta kukavica ucjenjivačka da dođem“, poručio je Begić.

Begić je objavio i svoje račune.

„U prilogu dostavljam prikaz mojih računa (jedinih koje imam) otvorene u NLB banci Banjaluka i kredit od kojeg sam pokrenuo privatni posao. „Neka Radović sada objavi svoje račune i dokaže od kud mu 20 miliona maraka“, zaključio je Begić.

autor:nezavisne.com, foto:faktormagzin.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.