Uhapšen Borislav Đukanović Gru!

Uhapšen Borislav Đukanović Gru!

Uhapšen Borislav Đukanović Gru

Borislav Đukanović zvani Gru iz Banjaluke uhapšen je u okviru akcije ”Еskadron” u kojoj je ”palo” 19 osoba osumnjičenih za trgovinu narkoticima, saznaje ATV.

Kako nam je potvrđeno, Đukanović je prvoosumnjičeni u ovoj kriminalnoj grupi za koju se sumnja da se duži vremenski period bavila nedozvoljenom proizvodnjom i prometom droge na području Grada Banjaluka.

Еpilog velike akcije u Banjaluci: 19 uhapšenih

Đukanović ima bogat kriminalni dosije. Ranije je već osuđivan i odležao je zatvorske kazne upravo zbog trgovine narkoticima.

U žižu javnosti posljednji put je dospio u septembru 2022. godine kada je na njega pucano u blizini Tržnog centra ”Delta”, u bulevaru Srpske vojske. Napadač na motociklu tada je ka njemu ispalio najmanje dva metka i oba su promašila i Đukanović je prošao bez povreda.

Oglasila se PU Banjaluka o akciji ”Еskadron”

Akciju ”Еskadron” sprovode PU Banjaluka, Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, te Specijalna antiteroristička jedinica i Žandarmerija.

U okviru akcije izvršeni su pretresi na više lokacija širom grada, a uhapšeni su sprovedeni u PU Banjaluka na kriminalističku obradu.

autor:atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.