Čim je Draško u problemu oglasi se Tanja Savić: Nije mi čestitao ni 8. mart!

Čim je Draško u problemu oglasi se Tanja Savić: Nije mi čestitao ni 8. mart!

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom otkrila je i nekoliko detalja iz privatnog života.

Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

„Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je upešan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo videti da li će čestitati“, odgovorila je Tanja kroz smeh, te je otkrila da li se druži sa nekim iz svoje generacije „Zvezde Granda.

„Sa Banetom Mojićevićem jedino iz moje generacije. Nemanju Nikolića sam poslednjeg videla, na aerodromu. Isto, Slavicu Ćukteraš sam srela na jednom humanitrnom događaju, i samo smo mahnule jedna drugoj.

Tanja je otkrila i kako se provodi na romskim veseljima kada nastupa.

„Super mi je uvek, lagano. Pritom, ti ljudi su tako dobri i imili. Nekako smo se pronašli u tim energijama. Ja stojim na zemlji, nisam neko ko je uzdignut. Osećam se jednako sa svima njima kada uđem u masu, i oni to prpoznaju. Dobri su ljudi, zaista, i to se oseti“, rekla je pevačica, prenosi nova.rs.

Podsjećamo navodu aferu sa Tanjom Savić gradonačelnik Banjaluke je „izvlaćio iz rukava“ kad god bi bio u političkim problemima.

TANJA SAVIĆ PONIZILA GRADONAČELNIKA BANJALUKE: Draška sam šutnula, služio mi je za marketing!

O tome je u više navrata pisao i Faktormagzin u štampanom izdanju.

Saznajemo šta se krije iza “ljubavne afere” Tanje Savić i Draška Stanivukovića?

 

autor:nova.rs. foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.