Ćorić mijenja Stanarevića: Smjene na čelu Autoputeva – Neću plakati, moguće je da je to dogovor?!

Ćorić mijenja Stanarevića: Smjene na čelu Autoputeva – Neću plakati, moguće je da je to dogovor?!

Nadzorni odbor preduzeća Autoputevi Republike Srpske trebalo bi da sutra na mjesto vršioca dužnosti direktora imenuje Nedeljka Ćorića, dosadašnjeg ministra saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, saznaje ATV.

Aktuelni v.d. direktor Slobodan Stanarević trebalo bi da bude imenovan na poziciju jednog od izvršnih direktora.

Ne znam ništa o imenovanju Nedeljka Čorića na moje mjesto. Sad sam to na portalima saznao, jer mi niko nije zvanično javio, kaže za BL portal Slobodan Stanarević, aktuelni direktor Autoputeva.

Moguće je da su u pitanju neke stranačke podjele, kaže Stanarević koji ne isključuje mogućnost da sa ove pozicije ode, jer je, kako kaže, na neki način to očekivao do Nove godine. Ipak, priznaje da nije očekivao baš u ovom trenutku.

“Pretpostavljao sam da će se riješiti stanje sa pozicijom direktora, e sad, da li će to pući po mojim ili tuđim leđima, nisam znao. To su funkcije koje diktiraju koalcije, ne možeš se roditi sa njima. Nisam Duško Topić, pa da plačem”, zaključuje u svom stilu Stanarević.

Mediji su danas prenijeli kako bi Nadzorni odbor preduzeća Autoputevi Republike Srpske trebalo da sutra na mjesto vršioca dužnosti direktora imenuje Nedeljka Ćorića, dosadašnjeg ministra saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske.

autor:atv/bl portal, foto:faktormagzin/vlada republike srpske

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.