DA LI JE MOGUĆE Djevojka uhapšena u Gradišci nakon što je naduvala 5,19 promila?

DA LI JE MOGUĆE Djevojka uhapšena u Gradišci nakon što je naduvala 5,19 promila?

Кod 16 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,31 do 0,80 g/kg, kod 6 vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 0,81 do 1,50 g/kg.

 

Prema saopštenju Policijske uprave Gradiška sprovedena je akcija čiji je cilj povećanje stepena sigurnosti svih učesnika u saobraćaju, u dane vikenda, sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola u organizmu.

Tokom navedene akcije, 24 vozača su sankcionisana zbog prisustva alkohola u organizmu.

Кod 16 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,31 do 0,80 g/kg, kod 6 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,81 do 1,50 g/kg i kod 2 vozača utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu preko 1,51 g/kg, koji su i lišeni slobode.

Kako nezvanično saznaje portal Micro mreža osoba ženskog pola je u pomenutoj akciji naduvala čak 5,19 promila alkohola u krvi, te je nakon alkotestiranja lišena slobode.

Policijska uprava Gradiška, nastaviće sa sličnim aktivnostima i u narednom periodu, a sve sa podizanjem svijesti o bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju. Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo, prenosi ATV.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.