Da su danas izbori – SNSD: 34,9%, Opozicija: 28%

Da su danas izbori – SNSD: 34,9%, Opozicija: 28%

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na pres konferenciji u Banjaluci da ova pratija , prema istarživanjima koje je on vidio, ima podršku 34,9 odsto onih koji bi izašli na izbore.

Cijela opozicija ima ukupno 28 odsto podrške. Rekao je Dodik, ne navodeći izvor istraživanja, ali je pojasnio da su jako relevantna.

Dodik naglašava da zbiru SNSD-a treba dodati još koalicione partnere , koji , kako je rekao nije mali, čime je jasno da je podrška vladajućoj strukturi u Republici Srpskoj ozbiljna i SNSD je spreman za izbore.

Dodik je pojasnio da je riješeno pitanje skupštinske većine u Prnjavoru i Višegradu te da načelnici iz SNSD-a mogu da nastave svoj posao u jednoj stabilnoj političkoj atmosferi.

Ostaje još da vidimo šta ćemo u Novom Goraždu i Trnovu te pitanje Drvara i pokrenutog opoziva nečalenika opštine Dupice Runjić iz SNSD-a i tu ćemo vidjeti kako će se odnositi prema pojedinim dosadašnjim partnerima, Rekao je Dodik.

Zaključio je da je SNSD napravio i značajan iskorak i na društvenim mrežama gdje bio u zaostataku za opozicijom te pohvalio banjalučki odbor SNSD-a u tom pogledu.

autor: faktormagazin.ba foto: RTRS

Share

Jedan komentar na “Da su danas izbori – SNSD: 34,9%, Opozicija: 28%

  1. Gospodine Milorade malo si opoziciju podigao reting. Opozicija nece ni cenzus da prede to su lopovi kriminalci i veliki izdajnici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.