Dačić molio Vučića: Ne raspisuj više izbore HOĆU U PENZIJU

Dačić molio Vučića: Ne raspisuj više izbore HOĆU U PENZIJU

Dačić molio Vučića

Ne mogu svake godine da imam srčane smetnje – rekao je Dačić.

Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je prijedlog Aleksandra Vučića da se na izbore izađe na zajedničkoj listi apsolutno opravdao sva očekivanja i da mu je veoma drago što je cijela Srbija prepoznala da je država ugrožena i što je imala jedinstven odgovor na sva teška državna i nacionalna pitanja.

Dačić se sinoć na konferenciji za medije u sjedištu Srpske napredne stranke zahvalio članovima, simpatizerima i biračima Srpske napredne stranke, SPS i svih drugih stranaka koje su bile na zajedničkoj listi, što su, kako je rekao, prepoznali ispravnost te liste i što su se oni sabirali u interesu Srbije.

Posebno je zahvalio Vučiću koji je predložio stvaranje zajedničke liste.

Dačić molio Vučića

-Milion puta smo govorili u kampanji da smo mi zajedno, zato što je Srbija ugrožena i zato što imamo slične stavove, jedinstvene stavove vezane za najvažnija državna i nacionalna pitanja.

I u tom pogledu mi je veoma drago da je cela Srbija imala jedinstven odgovor na sva ta teška državna i nacionalna pitanja – poručio je Dačić.

Dodao je da su, kako je rekao, „odlučni da brane naše nacionalne i državne interese, ali i da su odlučni i čvrsti da nastave putem razvoja zemlje i stvaranja bolje Srbije sutra.“

Dačić je zamolio Aleksandra Vučića da ne raspisuje izbore svake godine.

-Hoću da idem u penziju za tri, četiri godine i molim vas da to ne činite. Ne mogu svake godine da imam srčane smetnje – rekao je Dačić.

autor: http://una.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.