DNEVNI HOROSKOP: Ovan u afektu griješi, Rakovi isključuju emocije, Vage se raduju rješenju

DNEVNI HOROSKOP: Ovan u afektu griješi, Rakovi isključuju emocije, Vage se raduju rješenju

Dnevni horoskop za 16. maj 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 16. maj 2023. godine vam donosi neočekivane događaje i situacije. Neće vam se dopasti osjećaji koji će tada nastati, ali važno je da ostanete smireni i ne reagujete burno. Horoskop vas savjetuje da se suzdržite riječi koje mogu da budu izgovorene u afektu. U ljubavi sve ide kako treba, prihvatite pomoć partnera.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa ogromnu popularnost! Vaš lijep gest se daleko čuje i dobijate mnogo neočekivanih poruka i poziva. Uživajte u komplimentima i okružite se uspješnim ljudima. Smiješi vam se nova saradnja na poslu sa nekim koga dugo poznajete. Slavićete uspjeh!

BLIZANCI

Zvijezde kažu da danas treba da obratite pažnju na troškove. Nije povoljan dan za obavljanje velikih kupovina, odložite je. Ukoliko želite da riješite važne ugovore, dobro provjerite sve detalje. Krajem dana vas očekuje lijepa vest od člana porodice. Spavajte više.

RAK

Horoskop vas savjetuje da isključite emocije u ključnim situacijama. Ako se vodite razumom, možete da postignete ono što ste zacrtali. Ne oslanjajte se na tuđu pomoć, vrijeme je da stvar preuzmete u svoje ruke. Mogući konflikti sa partnerom, razmislite o tome kuda vodi turbulentni odnos.

LAV

Dnevni horoskop za 16. maj 2023. godine vam donosi oprez. Ne sušajte priče „rekla, kazala“, jer mogu da poremete vaš odnos sa osobom koja vam se dopada. Budite jasni i direktni u svojim namjerama, možda odajete drugačiji utisak. Horoskop vas savjetuje da ne brzate sa obavljanjem zadataka.

DJEVICA

Vrijeme je za veliki povratak kada je posao u pitanju. Odmor vam je bio potreban više nego ikada i sada ste konačno spremni za nove i sjajne rezultate! Dajte sve od sebe ovih dana jer vam uskoro slijedi napredak koji će vas oduševiti! Ukoliko ne želite kontakt sa bivšim partnerom, jasno mu stavite do znanja.

VAGA

Dnevni horoskop za 16. maj 2023. godine kaže da imate osjećaj da sve što započnete, ne ide kako treba. Potrudite se da svačiju situaciju sagledate iz tuđeg ugla, to može da vam pruži rješenje koje do sada niste vidjeli kao moguću opciju. Obratite pažnju na snove, mogu da vam pomognu.

ŠKORPIJA

Danas ste pravi buntovnik i u svemu kontrirate ljudima oko sebe! Jednostavno, ne želite da stvari radite na njihov način, već onako kako vi mislite da treba i istrajaćete u tome. Ipak, potrudite se da barem saslušate druge jer ćete možda čuti neki dobar savjet.

STRIJELAC

Emocije po strani, posao u fokus. To bi trebalo da bude današnja mantra za vas. Prihvatite pomoć kolege, značiće vam i više nego što mislite. Niste zadovoljni emotivnim odnosom, razmišljate o drastičnim promjenama. Savjet je da budete iskreni prema sebi, a onda prema ostalima.

JARAC

Umete da ohrabrite, oraspoložite i motivišete ljude, a takav stav na poslu bi mogao daleko da vas odvede. Iako ste bili prilično skeptični zbog nove osobe u vašem životu, čini se da ste sve ozbiljniji u svojim namjerama. I ona je, spremite se za romantiku.

VODOLIJA

Poslovne tajne mogu da vas koštaju, pa vodite računa o načinu na koji obavljate zadatke. Istina kad tad ispliva na površinu, pa ne dozvolite da dođete u situaciju da se žestoko pokajete. Upoznaćete zauzetu osobu, ali njen ljubavni status može vrlo lako da se promjeni – zbog vas.

RIBE

Dnevni horoskop za 16. maj 2023. godine vam donosi nedoumicu. Niste sigurni koji putem da krenete, a argumenti „za“ i „protiv“ daju jednake rezulate. Pokušaje da prolongirate donošenje odluke, jer vrlo brzo može da se pojavi vijest koja će vam dati rješenje. Strpljenje je ključ uspjeha.

autor: http://mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.