Ovan na ivici sukoba, Vodolija će uspjeti na kraju, Ribe srljaju u grešku

Ovan na ivici sukoba, Vodolija će uspjeti na kraju, Ribe srljaju u grešku

Pročitajte dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine!

Dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine kaže da će neki Ovnovi biti na ivici sukoba sa kolegama. Budite spremni da samostalno rješavate važne zadatke, preuzmite odgovornost. Moguća su neočekivana primanja, pokloni i iznenađenja. Ljubavni problemi se rješavaju na najbolji mogući način. Od danas vam u vezi cvjetaju ruže. Slobodnima će neko “zapasti za oko”. Zdravlje vam je dobro.

BIK

Brže nego inače rješavate probleme vezane za papirologiju. Dobro se slažete sa ljudima – ovo se odnosi i na poslovne i na ljubavne odnose. Moguće je da ćete dibiti dobre vijesti od osobe koja vam je veoma draga. Kraj dana je pogodan za romantične sastanke i obećava prijatna iznenađenja. Manji problem sa leđima.

BLIZANCI

U prvoj polovini dana mogući su problemi na poslu, a nisu isključene ni finansijske poteškoće. Ostanite mirni – prebrodićete sve samo ako zadržite prosebnot i ne pokušate da pođete “prečicom”. Slobodne Blizance očekuju zanimljiva poznanstva na nekom društvenom događaju. Zauzeti uživaju u harmoničnim odnosima sa partnerom. Povedite računa o ishrani.

RAK

Ovo je srećan dan za vas. Imaćete uspjeha u rješavanju imovinskih i pravnih pitanja, Očekujte i poboljšanje finansijske situacije. Zauzete Rakove očekuje veoma lijep dan sa partnerom, sva pažnju koju ste priželjkivali, vam je servirana na dlanu. Slobodni nestrpljivi da upoznaju nekog ko će im zagolicati maštu. Za sada vam zvijezde vide samo flert. Zdravlje vam je dobro.

LAV

Pokušajte da budete taktičniji. Upetljali su vas u neke intrige na poslu, i za vas je najbolje da se ne izjašnjavate previše, da ne budete otvoreni već da se ponašate diplomatski. Nije poželjno da donosite važne odluke u vezi sa novcem. Zauzeti Lavovi imaju problem sa povjerenjem. Slobodnima se javlja osoba iz prošlosti koja želi da obnovi kontakt, pa i vezu. Mogli biste da više povedete računa o fizičkoj aktivnosti.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 12. jun 2023. ima dobre vijesti za Djevice. Očekuje vas veoma produktivan dan. Skoro sve što radite, radite odlično. Ako igrate lutriju, očekuje vas sreća, novčani dobitak. Ljubavna situacija takođe povoljna. Zauzeti će dobiti poklon od partnera. Slobodni imaju priliku da se lepo provedu sa osobom kojoj se dopadaju. Provjerite pritisak.

VAGA

Pripremite se, dan će biti pun izazova. Raspoloženje vam se menja mnogo češće nego inače, niste u harmoniji sa samim sobom i teško pronalazite zajednički jezik sa drugima. Očekujte troškove. Zauzete Vage očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, neki nesporazumi se moraju riješiti. Slobodni ne mogu da se odluče između dvije osobe. Pazite da ne izgubite obje. Unosite više tečnosti.

ŠKORPIJA

Danas budite oprezni kad su finansije u pitanju, nemojte da novac shvatate olako. Nisu isključene nesuglasice na poslu koje mogu da prerastu u sukob koji ne bi trebalo da ignorišete. Ljubavna situacija idealna – partner vam ispunjava svaku želju. Slobodne Škorpije ne mogu da se odbrane od udvarača. Birajte mudro, ne zalećite se. Zdravlje vam je dobro.

STRIJELAC

Ne žurite. Prvu polovinu dana je najbolje da provedete mirno, ako možete da odložite neke poslove ili ih delegirate na nakog drugog, obavezno to uradite. Popodne će biti izuzetno povoljno za razvoj ljubavnih odnosa. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da će partner pokrenuti priču o grandioznim planovima za budućnost. Veče idealno za romantične sastanke. Zdravije se hranite.

JARAC

Ponedjeljak će biti idealan za poslovne sastanke i dogovore o novim projektima. Ostavljate dobar utisak. Možda ćete potpisati važne dokumente, doneti neke ozbiljne odluke u vezi sa budućnošću. Nije dobar dan za ljubavne odnose, naglašena je tajnovitost, ili vi nešto skrivate od partnera ili sumnjate u njegovu iskrenost. Slobodni Jarčevi raspoloženi za flert. Više se krećite.

VODOLIJA

Nemojte da gubite povjerenje u sebe, uspjećete da “istjerate svoje”, a uspjeh neće izostati. Vjerovatno je da ćete imati neki priliv novca danas, moguć je bonus zbog dobro obavljenog posla ili će vam neko vratiti stari dug. Moguć je kraći put, posjeta koja bi mogla da ima romantičan nastavak. Zauzete Vodolije nisu zadovoljne vezom, smeta im rutina. Više vježbajte.

RIBE

Dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine savjetuje Ribe da ne žure, ništa nećete moći da završite na brzinu. Ukoliko postoje neki problemi koje već duže vrijeme pokušavate da trešite, nije dobar trenutak. Do partnera dolaze neke glasine o vama, iskren razgovor će riješiti nesporazume. Slobodne Ribe obraćaju pažnju na pogrešne osobe. “Prava” im je ispred nosa, samo je ne vide. Dobro se osjećate.

autor: http://mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.