Rak mora da odriješi kesu, Djevicu očekuje ludilo gdje god da se okrene, Ovan nalazi novu ljubav

Rak mora da odriješi kesu, Djevicu očekuje ludilo gdje god da se okrene, Ovan nalazi novu ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine!
 Dnevni horoskop za 23. septembar
IZVOR: SHUTTERSTOCK/SEMISATCH

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine vam donosi novu osobu. Slučajno poznanstvo vam stvara osjećaj da je poznajete cijeli život. Koliko god se trudili da sakrijete varnice, nećete uspjeti. Nova ljubav na pomolu, a smiješi vam se i lijepa zarada!

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da danas budete oprezni u poslu. Skloni ste greškama koje se kasnije teško ispravljaju. Ako ste preopterećeni zadacima, podijelite ih sa bliskim saradnikom. U ovom trenutku ne odbijajte pomoć. U ljubavi sve ide kako treba, znači vam razumijevanje partnera.

BLIZANCI

Zvijezde vam donose promjenu na poslu. Pomalo ste skeptični zbog promjena koje slijede, ali otklonite strah. Sve ide u vašu korist, iako vam danas ne djeluje tako. Zauzete čekaju sitne razmirice sa partnerom, dok slobodni ulaze u konflikt sa osobom koja im se dopada. Čuvajte se afekta.

RAK

Horoskop vas vodi ka cilju, spremni ste da prionete na posao. Nije povoljan dan za uvođenje promjena, pregovore i dogovore. Budite oprezni sa novcem, zvijezde predviđaju iznenadne troškove. Ljubav vam trenutno nije u fokusu, a to vam i ne dozvoljavaju mnogobrojne obaveze.

LAV

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine kaže da su moguće komplikacije sa papirologijom koju već neko vrijeme pokušavate da riješite. Nije povoljan dan za važne ugovore. Obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima iz poslovnog okruženja. Danas očekujte lijep gest od partnera!

DJEVICA

Preispitivanje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Pokušavate da dokučite šta je to što vam stvara svakodnevno nezadovoljstvo. Danas dobijate poslovnu ponudu, a zahvaljujući njoj izlazite iz zone komfora. Ne morate ništa da radite da bi se „nešto desilo“, zanimljivi događaji kucaju na vrata!

VAGA

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine vam predviđa uspjeh! Imaćete razloga za slavlje, odužite se svima onima koji su vam pomogli. Imate puno udvarača, uživate u pažnji koja vam se pruža. Organizujte neko kraće putovanje i napunite baterije za predstojeće poduhvate.

ŠKORPIJA

Odličan dan za druženje, komunikaciju i flert! Harizmom osvajate ljude oko sebe i privlačite pozitivne osobe kojima „na čelu piše“ hedonizam. U centru ste pažnje, a samim tim slijede i promjene u ljubavi. Slobodni, vaš status više nije solo, a zauzeti, ovo je najromantičniji dan do kraja godine!

STRIJELAC

Danas rješavate problem sa osobom koja vam je napakostila u prethodnom periodu. Konačnim suočavanjem pronalazite zajednički jezik i postižete dogovor. Ako ste na početku veze, pokušajte da poradite na iskazivanju emocija. Vaša zatvorenost može da oda pogrešan utisak i donese nesporazum koji vam neće prijati.

JARAC

Muči vam problem u poslu u koji ste se upetljali braneći blisku osobu. Vreme je za istinu. Današnja situacija donosi lekciju koja će biti ključna za vaše dalje poslovanje. Nije vam jasna relacija između osobe sa kojom osećate varnice. Tražite razgovor kako biste znali na čemu ste.

VODOLIJA

Ne dozvolite da osoba koju ste nedavno upoznali, utiče na vas. Pred vama je važna odluka koja može u potpunosti da promijeni vaš tok karijere. Poslušajte svoju intuiciju prije nego činjenice koje su pred vama. Nepogrješiva je! Ne dopada vam se što partner vaše probleme dijeli sa ostalima, do vas mogu da stignu informacije koje će vas iznenaditi.

RIBE

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine najavljuje pozitivnu energiju i spremnost na rad! Na pamet vam pada ideja da posao sklopite sa prijateljem, ali budite sigurni da je to uvijek mač sa dvije oštrice. Poslušajte starijeg člana porodice. Zadovoljni ste u ljubavi, nema većih promjena.

autor:http://mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.