Dnevni horoskop za 3. maj: Vage koriste sav svoj šarm i zavodničke adute, pred Ribama velike dileme

Dnevni horoskop za 3. maj: Vage koriste sav svoj šarm i zavodničke adute, pred Ribama velike dileme

Dnevni horoskop za 3. maj.

Pogledajte dnevni horoskop za petak 3. maj 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Efikasni i radno motivisani Ovnovi dočekuju kraj prve radne sedmice zadovoljni postignutim rezultatima. Uvek može bolje, pa stoga poradite na organizaciji i planovima za naredni period.

Ljubav: Eventualne ljubavne planove mogla bi da vam poremeti pojava tajne simpatije.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Bik

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjem i jasno definisanim stavovima.

Ljubav: Oni koji žude za promenama imaće zadatak da osmisle plan a onda i krenu u realizaciju ne čekajući da se baš sve kockice poklope.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje tipične Blizance tokom ovog poslednjeg radnog dana u sedmici, ali dobrom organizacijom uz doduše nešto veću potrošnju energije sve se može postići.

Ljubav: Moguće je da vas ovog dana očekuje novo poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom, pa ako ništa drugo onda eto prilike za flert i finu neobaveznu priču.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: U nameri da sve zadržite u granicama pristojne kontrole, potrudite se da pokažete neophodnu dozu fleksibilnosti, ali i jasnoću i čvrstinu u odbrani svojih stavova.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa ne planirate a samim tim će vam i očekivanja biti manja. Potrudite se da se opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Sasvim zadovoljvajuće.

Lav

Posao: Potencijalno nije loš radni dan pred Lavovima, ipak potrudite se da izgladite eventualne verbalne nesporazume kompromisnim rešenjima.

Ljubav: Veoma povoljan dan je pred vama ukoliko ste planirali da se posvetite jačanju temelja buduće ljubavne priče. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljajući.

Devica

Posao: Prosečan dan je pred većinom Devica da se izbore sa svim profesionalnim izazovima na zadovoljavajuć način.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom planu za Vage ovog petka. Slobodno vreme mogli biste da iskoristite i da se posvetite nekom hobiju.

Ljubav: Upotrebite sav svoj šarm i zavodničke adute za dodatno zbližavanje sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Moguće da vam iskrsne nova poslovna ponuda, pa je savet da dobro razmislite i ukoliko je moguće odgovor odložite dok konačno ne izvagate sve argumente za i protiv. Nema razloga za žurbom.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, dok bi svi ostali trebalo da pokažu malo više inicijative i preuzmu konkretne poteze.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako ne ide sve baš glatko, uz izvesne korekcije i reašavanje problema u hodu sve postižete da korektno odradite.

Ljubav: Važno je da se opustite i bez većih potresa održavate zadovoljavajuće partnerske odnose.

Zdravlje: Vodite računao ishrani, pieš Astroputnik.

Jarac

Posao: Držite svoj pravac, uzdržite se od komentara i pokušajte da eventualne nesuglasice sa poslovnim saradnicima rešavate na kompromisan način.

Ljubav: Uživajte u pažnji i naklonosti koju vam pokazuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvaratite i nekim finim iznenađenjem.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Nisu isključeni manji ili veći nesporazumi sa vama podređenim osobama na hijerarhijskoj lestvici što će zahtevati izvestan fleksibilniji pristup i reakcije.

Ljubav: Makar se potrudite da pronađete neko kompromisno rešenje za nešto komplikovaniju problematiku koja može isplivati na površinu vašeg ljubavnog života. I ovde pomirljive opcije imaju prednost.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularnne tegobe.

Ribe

Posao: Manje brige na poslovnom polju mogu vam zadati oni saradnici koji malo šta poštuju, i koji iz dana u dan menjaju svoje stavove.

Ljubav: Dosta razmišljanja i mogućih dilema moglo bi da vam se danas ispreči na ljubavnom putu. Pažljivo razmotrite sve argumente za i protiv pre nego što preduzmete konkretne korake.

autor:http://nova.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.