Dodik uvjeren u izbornu pobjedu SNSD-a

Dodik uvjeren u izbornu pobjedu SNSD-a

Dodik uvjeren u izbornu pobjedu SNSD-a.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je uvjeren u značajnu podršku građana i pobjedu SNSD-a u Modriči.

– SNSD izlazi na predstojeće lokalne izbore sa obrazom među ovaj narod. Vjerujem da će građani prepoznati grešku sa posljednjih lokalnih izbora i da će ovaj put podržati SNSD u Modriči – rekao je Dodik danas novinarima u Modriči gdje prisustvuje svečanoj konvenciji Opštinskog odbora SNSD-a.

Dodik je istakao da je očigledno da u Modriči postoji pogrešan izbor prije četiri godine, navodeći da SDS i njihov tadašnji kandidat ništa nisu učinili za razvoj ove opštine.

Prema njegovim riječima, SNSD je pokušao da radi sa tom strankom, ne samo partijski, već i na republičkom nivou.

– Mislim da mlade ekipe ljudi u SNSD-u srednje generacije poprimaju veliko povjerenje u članstvu. Na mnogim mjestima kandiduju se mladi koji treba da ponesu teret budućih odluka. Ovdje sam kao politički veteran još da ih podržim, da stanem iza njih i da ih ohrabrim – rekao je Dodik.

On je uvjeren da će OO SNSD-a Modriča pokušati da riješi sva goruća pitanja u toj opštini i da ovu lokalnu zajednicu vrati na stare staze slave koje je nesumnjivo imala dok je na vlasti ovdje bio SNSD.

Dodik je poručio da će SNSD učiniti sve da pokaže da može da uradi konkretnije stvari, a da je na Modriči i njenim građanima i biračima da to prepoznaju i da ukažu povjerenje.

Konvenciji, osim Dodika, prisustvuju i generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić, narodni poslanici sa područja ove regije, predsjednik OO SNSD Modriča Borislav Rakić koji je i kandidat ove stranke za načelnika opštine, članovi i simpatizeri SNSD-a.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.