Dušanić ISKLJUČEN iz SNSD-a!

Dušanić ISKLJUČEN iz SNSD-a!

Dušanić isključen iz SNSD-a!

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću Dalibor Panić donio je danas Odluku o isključenju Nenada Dušanića iz članstva SNSD-a.

Odluka je donesena po skraćenom stranačkom postupku.

Dodik traži da se Dušanić isključi iz SNSD-a i smijeni sa funkcije!

Podsjećamo, direktor Šumskog gazdinstva (ŠG) „Borja“ Teslić, uhapšen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je primio 5.000 maraka mita.

Pritvor

Republički javni tužilac zatražio je pritvor za Dušanića zbog bojazni da će osumnjičeni boravkom na slobodi uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, te da će ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače i zbog bojazni da će ponoviti krivično djelo.

Objavljen snimak: Evo kako je uhapšen Nenad Dušanić!

Krivično djelo

Dušanić je osumnjičen da je u četvrtak, 6. jula, u svojoj kancelariji u prostorijama šumskog gazdinstva, kao službeno lice, od direktora privrednog društva iz Teslića, prilikom razgovora o poslovnim odnosima tog društva i šumskog gazdinstva, a u vezi sa nabavkom trupaca za dalju obradu i održavanjem šumskih puteva, zahtijevao i primio 5.000 KM da u okviru svog službenog ovlašćenja izvrši službenu radnju koju ne bi smio izvršiti, saopšteno je to iz Tužilaštva.

autor:atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.