ZANIMLJIVA FUNKCIJA ŠTIPALJKI ZA VEŠ Evo kakvu primjenu mogu imati u autu

ZANIMLJIVA FUNKCIJA ŠTIPALJKI ZA VEŠ Evo kakvu primjenu mogu imati u autu

Evo kakvu primjenu mogu imati u autu.

Vozači stalno traže nove načine da unaprijede svoje iskustvo u vožnji, te su neki od njih pronašli kreativan pristup koji uključuje upotrebu jednostavnog predmeta na iznenađujućem mjestu.

Drvene štipaljke, koje su obično rezervisane za sušenje veša, našle su svoju novu ulogu zakačene za rešetke klima-uređaja u automobilima. Ova zanimljiva metoda postaje sve popularnija, ali šta tačno štipaljke rade na tom mjestu? Razlog je prilično inovativan i ima veze s poboljšanjem zraka unutar automobila.

Drvene štipaljke korištene kao nosači za eterična ulja u automobilima predstavljaju jedinstven, ekonomičan i ekološki prihvatljiv način održavanja svježine u vozilu. Ukoliko ste ljubitelj prijatnih mirisa i želite da vaše vozilo uvijek lijepo miriše, ovj metoda može biti idealan izbor za vas, piše 24sedam.rs.

Za početak, izaberite eterično ulje koje vam najviše odgovara. Lavanda, limun, eukaliptus, ili čak i mirisi poput cimeta i vanilije, odlični su za kreiranje prijatne atmosfere u automobilu, a možete i sami da ga napravite. Jednostavno nanesite nekoliko kapi ulja na drvene štipaljke, koje zatim postavite u otvore za ventilaciju na vašoj kontrolnoj tabli. Drvo je prirodni apsorber, pa će efikasno zadržati i postepeno otpuštati miris ulja dok automobilom struji zrak.

autor:http://aloonline.ba

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.