Goci, NE DJECI!!!!!!!

Goci, NE DJECI!!!!!!!

Snimak djece kako igraju i pjevaju uz pjesmu „Vakcina“ u igraonici brzo je završio na društvenim mrežama i izazvao prilično oštre reakcije.

Tviteraši nisu štedjeli komentare na račun pjevača, ali i roditelja koji su sa zadovoljstvom slušali i snimali dok im djeca pjevaju „kovid ne želi da čuje, u koronu ona ne vjeruje“.

 

„Roditelji, spasavajte djecu“, „Čemu se nadati poslije ovoga?“, „Ovo je užas!“.

Goran Ivanović Goci, osnivač „Goci benda“, za Telegraf.rs otkrio je šta je pozadina simka koji kruži na društvenim mrežama i zbog kog je na meti kritika.

Naime, na snimku koji je izazvao bijes ljudi, Goci pjeva pjesmu „Vakcina“ i to djeci, u igraonici.

Nizali su se komentari da numera nije prikladna djeci, da bi oni trebalo da slušaju dječje pjesme, kao i kritike na račun Gocija, ali i roditelja djece koja su bila na proslavi.

Ivanović je ispričao da je njegovom sinu bila rođendanska proslava i da je zapjevao njemu i njegovim drugovima.

„Moj sin, mali Ivan, je slavio rođendan i ja sam na rođendanu svog djetata, gdje je on skupio svoje drugere, pjevao tu pjesmu.

I, šta ima u tome loše, ne razumijem?!

Cijela škola i cijeli grad zna da je on moj sin i da sam ja njegov tata i sva djeca u školi njega zovu ‘Ivan pjevač’, ništa ružno nisam vidio u tome“, počeo je priču Goci.

„Djeca vole da pjevaju tu pjesmu, vjerovatno odgovara to za dječje uši, tih par taktova koje ja izvodim. Šta djeca znaju šta je ‘boca na Sokocu’, oni nemaju pojma o tome…“, rekao je Ivanović.

„Roditelji te djece su bili tu, smijali su se, svakome je ta pjesma smiješna, ništa ružno nema što bi djeca mogla da shvate i razumiju“, zaključio je Goci.

autor: Faktor video: tik tok

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.