SKANDALOZAN POTEZ: Gradonačelnica Sarajeva se fotografisala sa dječakom u ratnoj uniformi tzv. Armije RBiH

SKANDALOZAN POTEZ: Gradonačelnica Sarajeva se fotografisala sa dječakom u ratnoj uniformi tzv. Armije RBiH

Gradonačelnica Sarajeva se fotografisala sa dječakom u ratnoj uniformi tzv. Armije RBiH.

Znamo da u prikupljanju političkih poena, koji joj ionako ništa ne znače jer je lišena svake cijenjene osobine dobrog političara, gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić ništa nije sveto. Ipak, ovoga puta vodeći se moralnim načelima normalnog čovjeka može se reći da je prešla svaku granicu.

Ovoga puta prva među jednakim sarajevskim šovinistima, Karićeva je zloupotrebila maloljetnog dječaka, a sve kako bi prikupila pokoji politički poen nacionalno obojenog Sarajeva.

Naime, Benjamina je na zvaničnoj stranici Grada Sarajeva objavila fotografiju na kojoj grli maloljetnog dječaka OBUČENOG U RATNU UNIFORMU tzv. armije RBiH.

Fotografija je nastala na jučerašnjem teferiču u Sarajevu organizovanog povodom proslave početka rata u BiH i ubistva srpskog svata na Baščaršiji.

Nije Benjamini dovoljno što slavi mržnji i ubistvo, nego svim Srbima i ostalim nemuslimanima u Sarajevu i širom BiH šalje poruku mržnje i netolerancije, što očigledno uče i djecu.

Građanska BiH stidi se ZLOUPOTREBE DJECE, a ukoliko se i na ovaj gest zažmuri neka se svi zapitaju kakva je budućnost svih u BiH sa djecom koja su učena i vaspitavana da mrze sve što nije bosansko, bošnjačko, muslimansko ili kako već je neuvredljivo da se kaže za tu izmišljenu naciju.

Očekujemo najoštrije osude ovog čina.

autor:http://vijesti365.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.