HAOS NA ŠTRAPARIJADI Pijani se potukli, pa zajedno prijetili policajcu

HAOS NA ŠTRAPARIJADI Pijani se potukli, pa zajedno prijetili policajcu

U PU Mrkonjić Gradu su rekli da su uhapsili M.M. i D.M iz Ribnika zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti.

– Naime, sinoć oko 22:10 policijski službenici Policijske stanice Ribnik postupili su po prijavi da je u mjestu  Gornji Vrbljani, opština Ribnik, prilikom održavanja tradicionalnog skupa štraparijada došlo do fizičkog obračuna između M.M. i D.M. – saopštili su iz PU Mrkonjić Grad.

Oni su dodali da su prilikom intervencije policijskih službenika  M.M. i D.M. jednom policijskom službeniku upućivali prijetnje po život i tijelo, nakon čega su uhapšeni.

– Izvršenim alkotestiranjem D.M utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1.95 g/kg, dok je kod M.M utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1.36 g/kg – pojasnili su u policiji.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”.

Autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.