„Može i od njih štošta da se čuje“ Haris Džinović progovorio o odnosu sa kćerkom i sinom nakon razvoda od Meline

„Može i od njih štošta da se čuje“ Haris Džinović progovorio o odnosu sa kćerkom i sinom nakon razvoda od Meline

Haris Džinović progovorio o odnosu sa kćerkom i sinom.

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vijest da se Haris Džinović razvodi od svoje dugogodišnje supruge Meline, pevač je gostujući kod Cece Ražnatović otkrio da je razlog krahu braka bila prevara njegove, uskoro bivše, supruge.

On je progovorio i o odnosu sa publikom, ali i sa svojom djecom, koju je dobio u braku sa Melinom – Đinom i Kanom Džinović.

– Vrlina mi je što se stalno trudim i uspijevam da budem što bolje raspoložen. Da sam sa prijateljima u što boljoj, što mekšoj i što ljepšoj relaciji, da sam što bolji na profesionalnom planu. Da sam prisan i topao sa publikom i prolazim fantastično, nemam predrasuda, nemam kompleksa, znam da pjevam dobro i da će zabava biti dobra – kaže Haris Džinović.

Haris i Melina Džinović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Kako je rekao, i u kući sa djecom mu je sve dobro, piše Blic.

– I u kući sa djecom imam jednu odličnu relaciju, jedno odlično razumijevanje, imam potpuno normalan razgovor. Može i od njih štošta da se čuje. Nemaju pojma da pjevaju, ali vole muziku, slušaju idu. Nisam ih čuo ni da pjevaju, tako nemam na osnovu čega da kažem – imaš pojma ili nemaš pojma – rekao je Haris Džinović.

autor:http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.