HAOS NA INSTAGRAMU! Hrvati se obrušili na Aleksandru Prijović nakon koncerata: „Svi smo kartu platili jednako, nisi ispala FER“

HAOS NA INSTAGRAMU! Hrvati se obrušili na Aleksandru Prijović nakon koncerata: „Svi smo kartu platili jednako, nisi ispala FER“

Hrvati se obrušili na Aleksandru Prijović

Aleksandra Prijović u ponedeljak je održala četvrti koncert od ukupno njih pet u zagrebačkoj Areni.

Pevačica se sada, nakon što su se slegli utisci, na svom Instagramu oglasila u susret poslednjem koncertu.

Aleksandra PrijovićFOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Kako smo se ludo proveli sinoć! Zagreb u srcu! – napisala je.

Međutim, njena objava izazvala je podeljene reakcije.

Naime, brojni fanovi njene muzike žalili su se da se pevačica nije jednako potrudila za sve večeri, i da je četvrti koncert bio najbolji, a prvi najlošiji.

– Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert.

Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najverniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine pre koncerta – glasi jedan od komentara.

– Sinoć u ponoć je koncert još uvek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vreme bili ili kod kuće ili na putu do kuće.

A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno – glasi drugi komentar.

Aleksandra PrijovićFOTO: KURIR

Hrvati se obrušili na Aleksandru Prijović nakon koncerata

– Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu!

Svaka čast na ogromnom uspehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala pre početka turneje da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki, pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvezde već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima.

Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte – bio je još jedan komentar ispod objave.

Aleksandra PrijovićFOTO: KURIR

Podsetimo, na četvrtom koncertu, pored Prije na bini su se pojavili i Lepa Brena, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Saša Matić.

autor: kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.