Iz Coca Cole se oglasili o sumnjama na trovanje

Iz Coca Cole se oglasili o sumnjama na trovanje

Iz Coca Cole se oglasili o sumnjama na trovanje.

Proveli smo detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke nezavisnoj akreditovanoj laboratoriji na dalju analizu, saopšteno je iz kompanije Coca Cola HBC Hrvatska nakon slučajeva trovanja u toj zemlji.

„Svjesni smo slučaja povezanog sa staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. Ponudili smo našu punu podršku i otvoreni smo za saradnju sa svim nadležnim tijelima koja provode istragu. Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze kroz redovne vanjske kontrole. Uporedno smo proveli detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke neovisnoj akreditovanoj laboratoriji na dalju analizi“. poručili su iz Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o..

Društvene mreže u ponedjeljak poslijepodne preplavila su upozorenja građanima da ne piju određene sokove i mineralne vode zbog navodnih trovanja. Riječka bolnica danas je potvrdila da imaju jedan slučaj povrede jednjaka, a riječka policija da je jednoj osobi pozlilo nakon konzumacije pića u kafiću, a kasnije je objavljeno da su u Zagrebu danas hospitalizovane dvije mlađe osobe sa sumnjama na isto trovanje.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.