VREMENSKI USLOVI IDU U PRILOG Jahorina spremna za zimsku sezonu

VREMENSKI USLOVI IDU U PRILOG Jahorina spremna za zimsku sezonu

„Svi su se odazvali, svi su pokazali da žele što bolju sezonu na Jahorini, što bolju uslugu. Svi pozvani subjekti su se odazvali“, ističe Ljevnaić.

„Ogromna zahvalnost svima koji ulažu svoj vlastiti kapital na Jahorini, predstavnicima velikih hotelijera, malih hotelijera. Svi su oni naši partneri“, rekao je Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva.

Vremenski uslovi idu u prilog za uspješnu zimsku sezonu, poručio je ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić, te dodao da se nada najuspješnijoj sezoni do sada.

„Možemo očekivati najuspješniju sezonu do sada. Godine koje prethode će pokazati onu viziju Milorada Dodika koju je imao kada je krenuo ovdje da ulaže“, izjavio je Denis Šulić, ministar trgovine i turizma.

U februaru naredne godine obilježava se 40 godina od Zimskih olimpijskih igara 1984., a prepoznatljivom simbolu olimpijskih igara, maskoti „Vučku“ glas je posudio Zdravko Čolić.

„Drago mi je da povodom 40 godina od Olimpijade, gdje sam i ja na neki način učestvovao time što sam pozajmio glas Vučku i pjesma ‘Sarajevo’ koju sam ja kasnije iskoristio na nekom od svojih albuma kao lajt motiv, drago mi je da je to nekako vezano i za mene. Volim doći i ljeti i zimi“, poručuje Zdravko Čolić.

Koncertom u hotelu „Vučko“ Čolić će zvanično otvoriti zimsku turističku sezonu na olimpijskoj planini. U tu čast, uručena mu je sezonska ski-karta.

autor:http://aloonline.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.