Jednom znaku horoskopa će se želje ostvariti u martu

Jednom znaku horoskopa će se želje ostvariti u martu

Jednom znaku horoskopa će se želje ostvariti u martu.

Saznajte šta vam mjesečni horoskop za mart 2024. godine donosi na svim poljima.

Jednom znaku će se mnoge želje ostvariti u ovom mjesecu.

Ovan

U martovskom horoskopu za Ovna osjeća se anksioznost. S jedne strane život teče umjereno, dok sa druge uvijek postoje razlozi za nemir.

Pod Suncem u znaku Riba povećava se osjetljivost, što pozitivno utiče na lični život.

Ovan je odlučan u nameri da usreći svoju drugu polovinu. Romantični vikend dovešće do potpune obnove odnosa. Na poslu je jednostavno nezamjenjiv: čekaju ga važni sastanci, poslovi, novi projekti – mnogo je razloga da se dokažu.

Međutim, znatan pomak u poslu neće se dogoditi do punog Mjeseca u martu, kada će rezultati urađenog postati vidljivi. Kraj marta donosi sreću u ljubavi. Ljubavnici koji su se posvađali napraviće prvi korak ka pomirenju. Prema martovskom horoskopu, za Ovna se otvara svijet romantike i zadovoljstva.

Ako je veza još uvijek previše nestabilna i krhka, preći će u kvalitativno novo stanje.

Bik

Prvi dani marta biće uspješni za karijeru i profesionalne aktivnosti. Bikovi će vjerovatno dobiti ponudu za novu poziciju ili pak za posao iz snova.

Da bi se suočili sa ovim izazovima, potrebno je stalno učenje i unapređivanje vještina. Pod uticajem Venere u Vodoliji ograničenja gube svoju moć. Bik će biti potpuno oslobođen i prestaće da skriva svoje misli.

Može se roditi ideja o redistribuciji uloga u porodici, što će postati kamen spoticanja na putu ka sreći. Ne treba šokirati voljene svojom neobičnošću, bolje je odložiti transformaciju.

Kraj marta biće izuzetno dinamičan. Od otvaranja perspektiva u profesionalnom polju zastaje dah. Martovski horoskop za Bika predviđa veliki posao koji će ga gurnuti na vrh kad je riječ o karijeri. Najvjerovatnije će zbog budućeg uspjeha morati da provede vrijeme na putu, ali ne treba da brine – sve će proći dobro.

Blizanci

Proljeće budi uspavane osjećaje, a fokus je na ličnom životu. Samci će uroniti u veze, a bračni parovi imaće mogućnost da riješe nesuglasice.

Blizance će u ovom mjesecu pratiti pretjerana emotivnost karakteristična za Sunce u znaku Riba, što može dovesti do stresa.

Svi ciljevi u martu su ostvarivi ako počnete da ih sprovodite tokom punog Mjeseca koji nosi ogromnu kreativnu energiju. Blizanci će imati uspjeha ne samo na polju karijere, već i u rješavanju dosadnih svakodnevnih pitanja.

Sa karijerne tačke gledišta, početak marta biće plodonosan. Život brzo dobija zamah pa ćete morati da se prilagodite ludačkom ritmu.

Ako rješavate probleme korak po korak, biće moguće suočiti se sa svim izazovima i ne zaglaviti se u rokovima.

Pošto Venera u Vodoliji daje slobodu i kreativnost, smjele ideje će se rađati jedna za drugom.

Rak

U martu će Rakove pratiti optimistično raspoloženje. Ono je uglavnom vezano za uspjeh u karijeri: vjerovatne su profitabilne ponude i obećavajući projekti.

Pokazana inicijativa će se isplatiti u bliskoj budućnosti. U mjesecu Riba, metoda vizualizacije dobro funkcioniše, tako da će Rak biti u mogućnosti da privuče sreću u svoj život.

Međutim, snovi treba da budu podržani stvarnim akcijama. Sada je važno fokusirati se na posao jer energiju ne treba da trošite uzalud.

Pun Mjesec u martu donosi mir i spokojstvo porodičnom Raku. Biće moguće riješiti sve postojeće nesuglasice, a odnosi će dostići kvalitativno novi nivo. Potrebno je zaštititi vladajuće blagostanje na svaki mogući način.

Proljećno raspoloženje ući će u život okrećući sve naopačke. Martovski horoskop za Raka predviđa promjene vezane za mjesto boravka. Događaji će juriti u galopu: slučajna informacija, primamljiva ponuda bivšeg kolege i – koferi su već spakovani.

Lav

Proljećna toplota budi uspavane snage i daje podsticaj za razvoj. Na talasu inspiracije biće moguće postići dobre rezultate u mnogim oblastima života, uključujući i lični.

Promjene raspoloženja mogu predstavljati prepreke u poslu. Pošto je Sunce u Ribama karakteristično po pesimističkom pogledu na svijet, Lav će se suočiti sa povećanom anksioznošću.

Meditacija će pomoći u obnavljanju duhovne harmonije. Na ličnom frontu očekuju se iznenađenja, a sa punim Mjesecom život će se dramatično promijeniti. Usamljeni Lav povjerovaće u pravu ljubav jer će upoznati svog idealnog partnera.

Udvaranje neće biti dugo, a odluka o braku brzo će sazreti. Uprkos gužvi, život će teći prema jasnom rasporedu. Ne treba se bojati neuspjeha: prvi stidljivi koraci biće početak velikog svijetlog puta.

Posljednji dani marta proći će ubrzanim tempom. Biće najplodonosniji za ljude iz umjetničkog svijeta koji mogu vidjeti ljepotu u običnim stvarima.

Djevica

Početak marta donosi dobre finansijske mogućnosti. Završavanje započetog posla zahtijevaće napor, ali ništa neće spriječiti sprovođenje novih ideja.

Prema horoskopu za Djevicu, probni koraci u frilensingu pokazaće se kao uspješni. Vremenom će te sporedne aktivnosti postati potpuna zamjena za glavni posao. Еntuzijastična ljubav prema životu, karakteristična za Veneru u Vodoliji, biće zarazna.

Pod uticajem pozitivne energije mogu se probuditi novi talenti, a želja za kreativnošću će se povećati. Upoznavanje sa interesantnim ljudima povezanim sa umjetnošću doprinijeće realizaciji potencijala ovog znaka.

Na poslu se do sredine mjeseca može nakupiti gomila hitnih obaveza. Sipanje pepela na glavu drugih i traženje krivca je neuspješna taktika tako da, ako se ne bacite na posao zasukanih rukava, nećete izbjeći opomenu.

Vaga

U horoskopu za Vagu za mart 2024. godine lebdi proljećna romantika. Biće teško fokusirati se na posao, a mislićete samo o ljubavi.

Ne isključuje se neočekivani susret sa osobom iz prošlosti. Ovoga puta veza će definitivno uspjeti. U mjesecu Riba, emotivno stanje Vage varira od entuzijastičnog do izuzetno depresivnog.

Za one osetljive na neravnotežu ova situacija može biti iskušenje, a najbolje rješenje problema je uzbudljivo putovanje. Vage su po prirodi pravi poznavaoci ljepote, a sa punim Mjesecom u martu, duhovne potrebe rastu i oštro se osjeća nesavršenost svijeta.

Događaji koji će uslijediti početkom marta natjeraće vas da razmišljate o važnim stvarima. Biće toliko posla da može nastati osjećaj zbunjenosti. Ne treba da odustanete, ali treba da odlučite kojim redoslijedom ćete izvršavati zadatke i biće moguće izaći na kraj sa svim poteškoćama bez mnogo napora.

Zahvaljujući Veneri u Vodoliji koja budi interesovanje za sve neobično, život će biti obojen svijetlim bojama.

Škorpija

Pitanja posla i novca suviše su nebitna da bi imala presudni uticaj na život. Vrijeme je za promjenu imidža i obnavljanje garderobe – to je važnije od svega ostalog. U mjesecu Riba finansijska situacija se stabilizuje.

Zahvaljujući intuiciji, Škorpija će biti u mogućnosti da izbjegne ozbiljne greške. Vjerovatni su profitabilni poslovi i prihodi iz novih izvora. Ovaj novac možete iskoristiti za investiranje.

Pošto pun Mjesec u martu donosi pozitivno raspoloženje, Škorpija će moći da pokaže svoju najbolju stranu, te neće nedostajati komplimenata. Horoskop za Škorpiju savjetuje da se bavite introspekcijom kako biste bolje razumjeli svoje želje.

Možete početi da vodite dnevnik ili se prijavite na seansu art terapije – svako sredstvo je dobro. Pošto Škorpija ima jaku volju, pod Venerom u Vodoliji ova osobina je još izraženija

Strijelac

Prvi mjesec proljeća biće vrijeme otkrića puno interesantnih i novih stvari za učenje. Ako uložite napor, život će se okrenuti ka svijetloj strani.

Neposlušno Sunce u Ribama izaziva sukobljene želje kod Strijelca, tjerajući ga da sumnja u sebe. Stanje neizvjesnosti je iscrpljujuće i znatno smanjuje radne sposobnosti.

Rutinski zadaci pomoći će da se odvrati pažnja od iskustava. Lični život biće pun lijepih dešavanja, a pun Mjesec donijeće nezaboravne trenutke sreće.

Zaneseni Strijelac podleći će čarima ljubavi uranjajući u bazen strasti. Ovo je sjajna šansa da se veza podigne na viši nivo.

Еnergije će biti još više početkom marta, a posao će ključati. Može se stvoriti osjećaj da vas sudbina sama gura u pravom smjeru.

Jarac

Život više neće funkcionisati na stari način, potrebno je promijeniti pristup odnosima. Pošto Sunce u Ribama uvodi stanje euforije, Jarac je spreman za svaki izazov. Vrijeme je da se uspije u poslu i stvori profitabilan startup.

Istina, sve to moguće je uz pažljivu pripremu i mukotrpan rad. Diplomatija će otvoriti mnoga vrata za Jarca i obezbijediti mu podršku pokrovitelja.

Najbolje je održati sastanke i pregovore tokom punog Mjeseca u martu jer će to pomoći da se izbjegnu konflikti i ojačaju poslovne veze. U prvim danima marta biće mnogo komunikacije i zanimljivih poznanstava.

Sudbina vas može baciti tamo gdje nikada niste bili. Za tvrdoglavog Jarca nema nepremostivih prepreka. Uprkos nežnosti Venere u Vodoliji, neće biti propuštena nijedna prilika. Zahvaljujući čvrstom stavu, u poslovima će vladati red.

Vodolija

Proljeće inspiriše nadu čineći da zaboravite na tugu i uvrede. Vrijeme je da se pozabavite svim problematičnim pitanjima kako biste mogli da krenete dalje. Uticaj Sunca u Ribama budi želju da se uljepša ono što se dešava.

Vodolija ne može ograničiti svoju maštu, a zahvaljujući stabilnoj finansijskoj poziciji, moći će da ispuni stare snove.

Važno je ne zaboraviti ugoditi voljenima. Vodolija će odahnuti oslobodivši se tereta iskustava. Početkom marta biće moguće izaći izvan uobičajenih dužnosti.

Putovanje će donijeti mnogo zadovoljstva, prtljag iskustva i znanja biće znatno dopunjen. Zahvaljujući Veneri u Vodoliji, u duši će vladati harmonija, a svijet će biti obojen svijetlim bojama. Vodolija koja se našla u svom elementu gledaće na život iz drugačijeg ugla i oslobodiće se negativnih stavova.

Ako detaljno zamislite budućnost, proces transformacije automatski će se pokrenuti.

Ribe

Promenljivo vrijeme može izazvati loše raspoloženje, a vjerovatni su i napadi apatije. Nasuprot negativnom, potrebno je razmišljati o nečemu dobrom – na primjer o budućim dostignućima.

Podrška rodnog elementa pomoći će Ribama da izbjegnu ozbiljne teškoće. Pošto Sunce u Ribama stimuliše maštu, možete se podesiti na uspjeh koristeći metodu vizualizacije. Rezultat će obradovati – proljeće će početi promjenama.

Najbolje vrijeme da se započne život ispočetka jeste pun Mjesec u martu koji utiče na promjenu stavova prema mnogim stvarima. Neodlučne Ribe prestaće da bježe od stvarnosti, a to će pozitivno uticati na kvalitet života.

Finansijska situacija početkom marta omogućiće da se potroši više nego što je planirano. Kako Venera u Vodoliji pojačava želju za slobodom, Ribe mogu osjećati nelagodnost.

Moraće da se odreknu nekih navika i da počnu da žive na nov način. Psihološki trening pomoći će vam da postanete najbolja verzija sebe i dođete do harmonije, piše „Еlle“.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.