Ko je Miloš Stanišić:  Bijeljinski Draško Stanivuković – Mlad, bogat i željan slave

Ko je Miloš Stanišić: Bijeljinski Draško Stanivuković – Mlad, bogat i željan slave

Sada već bivša mlada uzdanica DNS-a u Bijeljini Miloš Stanišić je veliki prijatelj predsjednika GrO PDP-a Banjaluka Draška Stanivukovića.

Posljednji put u javnosti su se pojavili na avantrusitičkoj trci sa preponama na Tari gdje su učestovali kao tim.

“Pomjeriti granice i pobijediti samog sebe ipak je najveći uspjeh koji čovjek može postizati svakog dana. Svakodnevno treba da radimo na ličnom planu, na izgrađivanju svog karaktera kroz testiranje svoje izdržljivosti i savladavanje prepreka joj su ispred nas, a to je put kojim idem svakoga dana. Uvijek je važno imati svoj svijet, vrednovati svoje ideale i ići tim putem čak i onda kada svi sumnjaju, a rezultati će pokazati ispravnost vaših odluka”, napisao je Stanivuković na društvenim mrežama nakon što je prešao 23 kilometra.

Draško Stanivuković od ranije tvrdi da su on i Stanišić veliki prijatelji:

’’On je neko u kome mogu da prepoznam sebe, svoje početke, neko kome su ideja i viši cilj na prvom mjestu. Imamo dosta toga zajedničkog, kao i ja, i Miloš dolazi iz imućne preduzetničke porodice i u politici nije zbog ličnih interesa i privilegija, on je moj prijatelj i saborac“, rekao je Stanivuković.

„Draška sam upoznao sasvim slučajno, kada sam pravio svoje prve političke korake, a danas u njemu imam iskrenog prijatelja, podršku koja mi daje vjetar u leđa za nove radne pobjede. Iako imamo mnogo toga zajedničkog, želja za promjenama u Republici Srpskoj je naš zajednički cilj prema kojem polako, ali sugirno, koračamo krupnim koracima, zaključio je do danas, predsjednik bijeljinskog DNS.

Rekli su jedan o drugom prije nekoliko mjeseci.

Koliko su dobri pokzauje i činjenica da je Miloš Stanišić nudio Drašku Stanivukoviću da doveze bager iz Bijeljine u Banjaluku u trenutku kad niko nije želio da sruši terasu Kajaka.

Njegov otac je vlasnik Etno sela „Stanišići“, ekstrmeno su bogati.

Slično kao i Draško Stanivuković nema problem da se skine, pokaže svoje tijelo i na taj način prikupi i političke poene.

autor: faktormagzin, foto; aco stanišić

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.