Ko je osumnjičeni za ubistvo poznate tiktokerke: IT stručnjak, vlasnik firmi

Ko je osumnjičeni za ubistvo poznate tiktokerke: IT stručnjak, vlasnik firmi

Osumnjičeni O.D. (33) za koga se sumnja da je na svirep način ubio svoju djevojku Nou M. (18), po zanimanju je IT stručnjak, otkriva Kurir.

Prema saznanjima, O.D. je vlasnik čak tri firme za programiranje.

„Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra primanja s obzirom na to da drži firme za programiranje”, kaže izvor.

Inače, O.D. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gdje je iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem. Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

Osumnjičeni za ubistvo Noe M. priznao djelo

O.D. je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu u kojoj su mu teško povrijeđene noge i zbog toga koristi štaku.

„On je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu u kojoj su mu povrijeđene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka”, kazao je izvor.

Komšije iz zgrade u kojoj se dogodio zločin su u šoku poslije saznanja o svirepom ubistvu djevojke. Oni su za Kurir rekli da je osumnjičeni uvijek djelovao kao psihopata i da su se razni ljudi tuda provlačili.

Cimerka ubijene tiktokerke: Dečko ju je tjerao da se drogira

“Dio gdje je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno”, kaže jedna komšinica.

Prema riječima komšija iz naselja Šangaj kod Novog Sada Noa je i dok je živjela neko vrijeme sa babom i djedom lijepo se oblačila i išla na autobus za Beograd.

„Imala je posebno društvo, takvo društvo koje je ona preferirala nije mogla ovdje naći, vrijeđali su je i niko se nije družio s njom. Kikice je stalno nosila i kratke majičice, a vidjele su joj se i grudi. Ona ovdje nikog nije imala za druženje, ali je bila kulturna, svima se javljala”, ispričale su komšije.

Autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.