Lepa Brena u Banjaluci

Lepa Brena u Banjaluci

Lepa Brena u Banjaluci

Banjalučane i turiste koji novogodišnje praznike planiraju provesti u najvećem gradu Srpske 31. decembra i prvog januara zabavljaće regionalne zvijezde Željko Samardžić i Lepa Brena.

“U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine, za popularnu reprizu, očekuje veliki koncert Lepe Brene.

Sasvim sigurno, ove dvije koncertne večeri u Banjaluku privući će veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama”, naveli su iz Gradske uprave.

Banjaluka – jedna od najtraženijih regionalnih turističkih destinacija

Banjaluka je jedna od najtraženijih regionalnih turističkih destinacija.

Skoro svi hoteli, moteli i apartmani odavno su bukirani za novogodišnje praznike. Iako je do Nove godine ostalo i više od mjesec dana.

„Cijeli region prepoznao je da je Banjaluka destinacija za proslavu najluđe noći.

Tako da mi već sad, sredinom novembra, imamo još vrlo malo slobodnih kapacitea za Novu godinu i što je vrlo važno iz ugla hotelijerstva da to nisu samo jedna noć, nego se to nastavi na tri do četiri noći“, kaže Đorđe Đurđević, direktor hotela „Vidović“.

Ova godina obara rekorde u broju turista

Zabilježeno je više od milion noćenja širom Srpske. Po statistikama, Slovenci, Hrvati ali i gosti iz Srbije najviše vole proslaviti praznike u Banjaluci.

„Otprilike će takva struktura da bude i za Novu godinu, Slovenci, Hrvati, turisti iz Srbije, domaći turisti će ići na druge lokacije, da kažem van svog mjesta prebivališta.

Lepa Brena u Banjaluci 01. januara

Što se tiče ostalih turista tu su turisti iz Turske, iz Italije, Njemačke, Austrije i Švajcarske“, ističe Marko Radić, rukovodilac sektora za promociju u TO Republike Srpske.

Mnogi ugostitelji već zadovoljno trljaju ruke.

Za svoje goste pripremili su razne ponude.

autor: Faktormagazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.