Majka ubice sa Vračara: Imao je samo pubertetske „bubice“

Majka ubice sa Vračara: Imao je samo pubertetske „bubice“

Majka ubice sa Vračara: Kosta se u kući ponašao normalno, nije bilo nekih njegovih neuobičajenih poteza ili reakcija, kazala je tokom ispitivanja između ostalog.

Bilo je nekih pubertetskih „bubica“, ali ništa dramatično, niti ozbiljno. On je u školi bio izvanredan, išao je i na vanškolske aktivnosti i niko se ništa u vezi njega nije žalio, niti je on govorio da ima neke probleme. U porodici je sve funkcionisalo kako treba i odnosu su bili dobri i normalni, kazala je ona.

Ovo je neka suština koju je, kako se nezvanično saznaje, prilikom davanja izjave u beogradskoj policiji ispričala Miljana Kecmanović majka maloljetnog Koste, koji je 3. maja počinio stravičan zločin u svojoj školi „Vladislav Ribnikar“, ubivši čuvara i devetero učenika te ranivši nastavnicu istorije i još pet đaka.

Navodno, policajci su majku pitali o svemu – od vrtića, kada je Kosta krenuo, kakav je bio, šta se dešavalo, kada je krenuo u školu, o odnosima sa drugarima, s kim se naviše družio, ako je imao sa kim je imao probleme, da li je imao kućnog ljubimca, kakvi su mu odnosi sa sestrom, da li se žalio na nešto, da li je bio nezadovoljan nečim.

Kostini roditelji nisu razvedeni, niti rastavljeni, kako se spekulisalo, već su do zločina živjeli zajedno.

Otac mu je sada u pritvoru, a Kosta u bolnici.

Kostina majka za sada nije osumnjičena ni za šta i ona je u policiji bila na informativnom razgovoru kao građanin.

Sa njom je bila advokat Irina Borović, koja kaže da je majka odgovorila na sva postavljena pitanja.

Autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.