Mijatovićev brat pretučen nasmrt dok je branio dijete!

Mijatovićev brat pretučen nasmrt dok je branio dijete!

Mijatovićev brat pretučen nasmrt

Đorđe Mijatović (37), brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, pretučen je nasmrt dok je branio dijete u parku, a za počiniocima se i dalje traga.

O cijelom događaju oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu, navodeći da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja, koji se juče odigrao na Voždovcu, te prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem

”Osmo odjeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavijestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo”, navode u Tužilaštvu

Mijatovićev brat pretučen nasmrt

Dodaju da su naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

”Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju”, navode u Tužilaštvu.

U prvi mah se vjerovalo da je Mijatović ubijen nožem, ali se ispostavilo da se radilo o drugom događaju koji se isti dan odigrao na Karaburmi gdje je mladić izboden nožem i prevezen u Urgentni centar, gdje se i dalje nalazi na liječenju.

autor: Ognjen Matavulj / http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.