Na ovo pitanje ne treba da odgovarate saobraćajcu

Na ovo pitanje ne treba da odgovarate saobraćajcu

Na ovo pitanje ne treba da odgovarate saobraćajcu.

Tiktoker pod imenom @tiktokstreetlawyer predstavlja se kao advokat i stekao je veliku popularnost dijeleći besplatne pravne savjete.
Tako je nedavno istakao jedno pitanje na koje ne bi trebalo da odgovorite ako vas zaustavi saobraćajni policajac, a video je postao viralan.Riječ je o pitanju: „Znate li zašto smo vas zaustavili?“ On kaže da ljudi najčešće daju odgovore: „Zato što sam prebrzo vozio“, „Zato što sam jeo“, „Zato što sam prošao kroz crveno“, što, dodaje, znači da ste priznali prekršaj, a da ga policajac možda uopšte nije bio ni svjestan.

Savjet advokata je da odgovorite jednostavno: „Molim vas, recite mi.“ Savjet je oduševio tiktokere, a snimak je prikupio više od milion pregleda. Mnogi pišu svoje potencijalne odgovore u komentarima ispod objave.

„Počeo bih da paničim i priznajem i stvari koje nisam uradio“, „Rekao bih mu: ‘Ako ti ne znaš, neću ti ni ja reći'“, „Mrzim kad me to pita“, „Mislim da je dovoljno ljubazno odgovoriti i da ne bi trebalo biti problema“, samo su neki od odgovora.

@tiktokstreetlawyer How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp ♬ original sound – Street Lawyer

autor:http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.