Na pomolu nova afera „SNIMAK“: Jelena Trivić sve nervoznija, svakodnevno uzima jake terapije

Na pomolu nova afera „SNIMAK“: Jelena Trivić sve nervoznija, svakodnevno uzima jake terapije

Jelena Trivić, kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i dijela opozicije u Republici Srpskoj za predsjednika RS na predstojećim izborima, posljednjih sedmica bukvalno isijava nervozu, a razloga za njeno takvo psihičko stanje je mnogo, otkriva dobro upućen izvor portala http://gradiska.news

Prema informacijama tog izvora, koji je inače veoma blizak partiji Trivićeve, ispričao je da je ona u velikom strahu od moguće objave nekog snimka neprimjerenog sadržaja, a da je gotovo svakodnevno tješi i hrabri njen partijski šef Branislav Borenović, koji joj je i „najbliži“ partijski kolega.

Da je situacijia na ivici živaca, pokazuju i njeni sve češći izlivi nekontrolisanog bijesa i nervoze u javnosti, verbalni okršaji sa partijskim kolegama na sastancima, od kojih su neki bili i na ivici fizičkih sukoba, ali i nedavno prekidanje njene onlajn tribine, na kojoj je navodno odgovarala na sva pitanja građana, a u stvari samo na probrana.

Pored toga, jedan od ključnih pokazatelja njene nervoze pred izbore je i konstantno ponavljanje u sebi i u javnosti, da je bolja od drugih kandidata, da će sigurno pobjediti, da je već sve gotovo itd, čime sama sebe hrabri, a rezultati anketa govore sasvim drugačije.

Da li Trivićeva, pita se naš izvor, time želi da sama sebi podigne samopouzdanje, kada joj to već ne uspijevaju podići njeni glasači, ili pak tako želi da prikrije svoju veliku nervozu, koja dobija sve više na snazi kako se bliži oktobar.

Prema saznanjima portala gradiska.news, Trivićeva je već sedmicama pod jakim terapijama, odnosno na teškim lijekovima, što se iz njenih nastupa u javnosti može vidjeti golim okom, i iz usporenih pokreta, i iz njene neprirodne smirenosti i „zaleđenih očiju“.

E sada, da li je razlog za jake terapije loš rejting, neostvarena ljubav ili nešto drugo ostaje da se vidi…

Izvor našeg portala tvrdi, da se iz audio snimka koji kruži društvenim mrežama i grupama, a na kojoj se prepoznaju glasovi Trivićeve i njenog šefa u „zanosu ljubavi, gdje pršti na sve strane“, može mnogo toga zaključiti, pa bi i snimak mogao dati odgovore na mnoga pitanja o uzrocima lošeg psihičkog stanja kandidatkinje za predsjednika Republike Srpske.

Nadamo se da javnost neće ostati uskraćena za objašnjenje takvog odnosa dvoje „oženjenih“ ljudi, inače bliskih saradnika, pošto za sadržaj snimka sigurno neće, jer je viralan.

autor: http://gradiska.news foto: http://gradiska.news

Share

2 komentara na “Na pomolu nova afera „SNIMAK“: Jelena Trivić sve nervoznija, svakodnevno uzima jake terapije

  1. Boze ima li sta danas pametno da procitas u srpskom kuriru infomeru alo dok hapse srbe na Kosovu oni pisu o nebitnim rijalitijskim igracima. sta misle koliko nekoga zanimaku kulici i ova depresivna jelena koja je preko mrtvog davida dosla u skupstinu sa draskom i vukanovicem…dno dna vise ratovi napadi na srbe a oni mazu oci narodu sigurno da se ponovo migranti smjestaju u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.