Najnoviji detalji stravičnog ubistva mladića: Mladić u smrt namamljen ovom porukom…

Najnoviji detalji stravičnog ubistva mladića: Mladić u smrt namamljen ovom porukom…

Najnoviji detalji stravičnog ubistva mladića.

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru, u blizini kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo.
Kako je njegova rođaka navela, Nusret je u bunar ubačen sav pretučen, a kako prenose mediji, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo ili viđao.

Naime, on je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla.

– Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namjerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto – kaže rođaka ubijenog mladića.

Podsjetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo tijelo. Sumnja se da je ubica pobjegao u Njemačku.

– Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čovjeka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobjegao za Njemačku. Niko ništa nije primjetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije – rekla rođaka ubijenog Tutinca.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.