ŠUŠKA SE DA NATAŠA BEKVALAC MIJENJA PROFESIJU! Pohvalila se na mrežama

ŠUŠKA SE DA NATAŠA BEKVALAC MIJENJA PROFESIJU! Pohvalila se na mrežama

NATAŠA BEKVALAC MIJENJA PROFESIJU.

Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da mijenja profesiju.

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, koja je nedavno transformacijom sve ostavila bez riječi, te je mnogi na prvu loptu nisu ni prepoznali, uspješno se bavi pjevanjem dugi niz godina, a svojim najnovijim oglašavanjem mnoge je navela da pomisle da mijenja profesiju.

Pjevačica se oglasila na Instagram storiju gdje se pohvalila da je krenula na kurs šminkanja – „Moj prvi čas šminkanja. Imam i svesku, pa i da zapišem ponešto“, istakla je Nataša uz fotku na kojoj se nalazi sveska u kojoj će zapisivati sve što je neophodno na časovima.

Nakon ove objave mnogi su pomislili da će Bekvalčeva promijeniti zanimanje, te zaplivati šminkerskim vodama. Lijepa Nata je završila Višu školu za sportske trenere. Ona je ljubav prema sportu naslijedila od oca, fudbalskog stručnjaka Dragoljuba Bekvalca, koji je insistirao da upiše baš tu obrazovnu ustanovu.

 Nataša Bekvalac ide na časove šminkanjaIZVOR: INSTAGRAM/BEKVALCEVA/PRINTSCREEN

„Bilo je veoma lijepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem“, rekla je jednom prilikom pjevačica i na pitanje može li sebe da zamisli, na primjer, u svlačionici, dok u poluvremenu utakmice fudbalerima objašnjava kako treba da igraju, Nataša je odgovorila:

„Ne, ali vidim sebe u nekom lijepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana“, priznala je svojevremeno pop zvijezda koja je otkrila i od kakvih muškaraca bježi.

autor:http://mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.